reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

reklama
25.05 będzie to 9+3 i zastanawiam się czy nie przełożyć na 01.06 bo wtedy będzie 10+3. A po tej wizycie 17.06 będą prenatalne(jedziemy do Polski na prenatalne ) Ostatnio serduszko zatrzymało się 9+4. Jak teraz zdarzy się podobnie to zrobimy niepotrzebne kilometry.
Mam nadzieje, ze sytuacja się nie powtórzy! A bierzesz jakieś leki?

Super wiadomość ❤️ co do wyrostka to go widzę i niby jest równoległy i jestem bardzo ciekawa czy to prawda z tym wyrostkiem bo ja też zauważyłam na swoim zdjęciu taki oo wyrostek 🙈
jeśli laboratorium Sanco uda się zbadać moją próbkę i wszystko będzie ok, to powinnam znać płeć w przyszłym tyg 🙈

Załączniki

• Screenshot_20220520-184942_Gallery.jpg
    Screenshot_20220520-184942_Gallery.jpg
    398,5 KB · Wyświetleń: 83
reklama
mam 38 lat. Mamy dwa tygodnie na dokształcenie się w temacie. Zobaczymy...
w załączniku wrzucam wypowiedź dziewczyny od nas z forum po poronieniu, kobita z mega wiedzą. Podobne słowa co ona uslyszlam od lekarza więc no ja już mam pewność co będę robić.
ja na dokumencie od Sanco mam napisane, że czułość na te główne wady to >99,9%. Oczywiście gdyby (odpukać) coś wyszło nie tak, to i tak trzeba robić amniopunkcję.
ja bym mogła i 10 tys. Zapłacic jakby to było 100% ale wiem że te nifty i sanco nie da dokładne. Może tak: nie zrobiłabym tego zamiast prenatalnych. Mam prenatalne za free to je robię, jak wyjda nie tak to może, może bym się zastanowiła nad sanco ale tyle kasy za brak pewności, gdzie amniopunkcja jest za darmo i daje 100 %.

Załączniki

• e0eb9752-a1f7-4817-a030-e82fed40f873.jpg
    e0eb9752-a1f7-4817-a030-e82fed40f873.jpg
    68,1 KB · Wyświetleń: 83
Do góry