dokładnie o to coś mi chodziło na filmiku jest całkiem widoczne i trochę przypomina wyrostek z artykułu u mamyginekolog.Wydaje mi się że to to
reklama
Karola z nadzieją
Fanka BB :)
Mam nadzieje, ze sytuacja się nie powtórzy! A bierzesz jakieś leki?25.05 będzie to 9+3 i zastanawiam się czy nie przełożyć na 01.06 bo wtedy będzie 10+3. A po tej wizycie 17.06 będą prenatalne(jedziemy do Polski na prenatalne ) Ostatnio serduszko zatrzymało się 9+4. Jak teraz zdarzy się podobnie to zrobimy niepotrzebne kilometry.
jeśli laboratorium Sanco uda się zbadać moją próbkę i wszystko będzie ok, to powinnam znać płeć w przyszłym tygSuper wiadomość co do wyrostka to go widzę i niby jest równoległy i jestem bardzo ciekawa czy to prawda z tym wyrostkiem bo ja też zauważyłam na swoim zdjęciu taki oo wyrostek
Mam nadzieje, ze sytuacja się nie powtórzy! A bierzesz jakieś leki?
Niemieckie odpowiedniki
Akard 75 ( ja mam dawkę 100 bo w Niemczech nie ma 75)
Encorton 5mg
Wit d- 20000
Progesteron 200 3x
Karola z nadzieją
To jesteś pięknie obstawiona Bądź dobrej myśli, choc wiem ze strach jest ogromny.Niemieckie odpowiedniki
Akard 75 ( ja mam dawkę 100 bo w Niemczech nie ma 75)
Encorton 5mg
Wit d- 20000
Progesteron 200 3x
A co powiesz na moje USG dzidzi??dokładnie o to coś mi chodziło na filmiku jest całkiem widoczne i trochę przypomina wyrostek z artykułu u mamyginekolog.
Załączniki
Próbkę? Czego dokładnie?jeśli laboratorium Sanco uda się zbadać moją próbkę i wszystko będzie ok, to powinnam znać płeć w przyszłym tyg
próbkę krwi pisałam na początku tygodnia, że były małe problemy, ale laboratorium proponuje żeby użyć do badania aktualną próbkęPróbkę? Czego dokładnie?
wg mojej internetowej wiedzy to chyba dziewczynka? jest całkiem równoległe względem tej dolnej części kręgosłupa, na pewno nic do góry nie odstaje. Ciekawe, czy nasze predykcje się sprawdząA co powiesz na moje USG dzidzi??
reklama
marsi89
w załączniku wrzucam wypowiedź dziewczyny od nas z forum po poronieniu, kobita z mega wiedzą. Podobne słowa co ona uslyszlam od lekarza więc no ja już mam pewność co będę robić.mam 38 lat. Mamy dwa tygodnie na dokształcenie się w temacie. Zobaczymy...
ja bym mogła i 10 tys. Zapłacic jakby to było 100% ale wiem że te nifty i sanco nie da dokładne. Może tak: nie zrobiłabym tego zamiast prenatalnych. Mam prenatalne za free to je robię, jak wyjda nie tak to może, może bym się zastanowiła nad sanco ale tyle kasy za brak pewności, gdzie amniopunkcja jest za darmo i daje 100 %.ja na dokumencie od Sanco mam napisane, że czułość na te główne wady to >99,9%. Oczywiście gdyby (odpukać) coś wyszło nie tak, to i tak trzeba robić amniopunkcję.
Załączniki