reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

Dziewczyny, jaką mogę mieć wymówkę żeby nie pić? 😅 Idę dzisiaj do teściowej, ale nie chce jej jeszcze mówić, tym bardziej że będę bez męża. Wstępnie podczas rozmowy mówiłam, że zdrowie mi nie pozwala (choruje na tarczycę i od niedawna biorę leki), co ja mogę jeszcze powiedzieć żeby brzmiało wiarygodnie? 😂
Antybiotyk na pęcherz :p

reklama
W ogóle to mam problem: nie umiem się oszczędzać 😣 latam, biegam, skacze i potem sobie przypominam, że mi nie wolno 🙄
I to złośliwość losu, bo normalnie prowadzę spokojny, siedzący tryb życia, a teraz mam akurat sytuacje, że podbiegam, choć normalnie tego nie robię 🤦‍♀️

Kochana jak długo miałaś tego krwiaka? Funkcjonowałaś normalnie czy więcej leżała? Ja w poniedziałek mam wizytę i się okaże czy się wchłania. Staram się leżakować jak najwięcej, ale są dni gdzie muszę więcej połazić i już czuję jak mi ciągnie podbrzusze i krzyż.

Tak. Czuję żal i strach, mam ochotę rzucić telefonem i nie wchodzić więcej na forum. Czarne myśli krążą bo boję się kolejnej straty, ale staram się szybko ogarnąć i wierzę w mojego bombelka, że jest silny i tak łatwo się nie podda.
Mój krwiak się wchłonął po 4 tygodniach. Chociaż po pierwszych dwóch był nawet większy niż na początku ale po kolejnych dwóch zniknął. Dużo odpoczywałam, zero dźwigania i mało chodzenia i się udało 😊

Dziewczyny, jaką mogę mieć wymówkę żeby nie pić? 😅 Idę dzisiaj do teściowej, ale nie chce jej jeszcze mówić, tym bardziej że będę bez męża. Wstępnie podczas rozmowy mówiłam, że zdrowie mi nie pozwala (choruje na tarczycę i od niedawna biorę leki), co ja mogę jeszcze powiedzieć żeby brzmiało wiarygodnie? 😂
zapalenie pęcherza i antybiotyk 😁

zapalenie pęcherza! furaginy bezwzględnie nie można łączyć z alkoholem. Jak jeszcze wziełabyś ze sobą sok żurawinowy do picia, to nie ma bata, że ogarną 🤣
Wiecie, my chcemy powiedzieć im w czwartek, na dzień mamy, po prenatalnych. Więc będę musiała tłumaczyć się ze wszystkich kłamstw, ale mam nadzieję że mi wybaczą 😂

reklama
Do góry