.
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej, jak miło Cię znowu widzieć! Martwiłam się o Ciebie. Dobrze, że wszystko już jest okCześć dziewczyny. Wpadam z odwiedzinami.
U mnie już wszystko dobrze i fizycznie i psychicznie. Od wczoraj czuję zbliżającą się owu, tak więc wracam do gry złapię tylko od was trochę ciążowych fluidów.
Kochana naprawdę mega mi przykro Pamiętam, że u Ciebie zarodek był mniejszy, niż powinien i martwiłam się już wcześniej ale myślałam, że może jakiś błąd pomiaru. Straszna szkoda, po jedno przez stratę maleństwa a po drugie, że Ty od nas uciekasz, bo Twoje posty zawsze wiele wnosiły i byłaś mega pomocna. Trzymaj się i wpadnij może do nas czasem, jeśli będziesz chciałaJa niestety stąd uciekam, ciąża się zatrzymała jakiś 1,5 tygodnia temu. Paradoksalnie w ciągu tych 1,5 ZACZĘŁAM mieć jakiekolwiek objawy ciąży jak wrażliwość na zapachy czy poranne rzygnięcie
O, to to, mój się strasznie cieszy z moich drzemekMam kilkuletnią kotkę, która jest do mnie bardzo przywiązana, ale nie zauważyłam zmian w jej zachowaniu od kiedy jestem w ciąży. No, może jest zadowolona, że częściej siedzę lub leżę na kanapie i ma więcej okazji, żeby spać wtulona we mnie
Ja to mam wgl różne dziwne bole, raz mnie ciągną pachwiny, wczoraj miałam kłucie cały dzień na wysokości kolców biodrowych. Codziennie gdzie indziejDziewczyny zaczęły mi się dzisiaj po 14 jakieś dziwne bóle w krzyżu promieniujące do pośladków… jestem 9+1, miała któraś z Was tak? Zaczynam się martwić…