reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

reklama
@anulaa_89 mamy podobne kocurki :) Mój ma kilka lat (nie wiem dokładnie, ile, bo go przygarnęliśmy jak był już dorosły) i o ile na początku ciąży ciągle za mną chodził i pilnował, to po 2 tygodniach się uspokoił :)
Co do rodziny to rodzice, teściowa i rodzeństwo wiedzą, reszta się stopniowo dowie po prenatalnych.

Załączniki

• DSC_0119.jpg
    DSC_0119.jpg
    203,7 KB · Wyświetleń: 37
Cześć dziewczyny. Wpadam z odwiedzinami.
U mnie już wszystko dobrze i fizycznie i psychicznie. Od wczoraj czuję zbliżającą się owu, tak więc wracam do gry ;) złapię tylko od was trochę ciążowych fluidów.
Hej, jak miło Cię znowu widzieć! Martwiłam się o Ciebie. Dobrze, że wszystko już jest ok 😘

Ja powiedziałam dotychczas tylko parze przyjaciół. Mamie i teściowej chcę na dzień matki powiedzieć. :)

Mam kilkuletnią kotkę, która jest do mnie bardzo przywiązana, ale nie zauważyłam zmian w jej zachowaniu od kiedy jestem w ciąży. No, może jest zadowolona, że częściej siedzę lub leżę na kanapie i ma więcej okazji, żeby spać wtulona we mnie ❤️

Ja niestety stąd uciekam, ciąża się zatrzymała jakiś 1,5 tygodnia temu. Paradoksalnie w ciągu tych 1,5 ZACZĘŁAM mieć jakiekolwiek objawy ciąży jak wrażliwość na zapachy czy poranne rzygnięcie 🙄🙄🙄
Kochana naprawdę mega mi przykro :( Pamiętam, że u Ciebie zarodek był mniejszy, niż powinien i martwiłam się już wcześniej ale myślałam, że może jakiś błąd pomiaru. Straszna szkoda, po jedno przez stratę maleństwa a po drugie, że Ty od nas uciekasz, bo Twoje posty zawsze wiele wnosiły i byłaś mega pomocna. Trzymaj się i wpadnij może do nas czasem, jeśli będziesz chciała ❤️

Mam kilkuletnią kotkę, która jest do mnie bardzo przywiązana, ale nie zauważyłam zmian w jej zachowaniu od kiedy jestem w ciąży. No, może jest zadowolona, że częściej siedzę lub leżę na kanapie i ma więcej okazji, żeby spać wtulona we mnie ❤️
O, to to, mój się strasznie cieszy z moich drzemek :D

Dziewczyny zaczęły mi się dzisiaj po 14 jakieś dziwne bóle w krzyżu promieniujące do pośladków… jestem 9+1, miała któraś z Was tak? Zaczynam się martwić…

reklama
Dziewczyny zaczęły mi się dzisiaj po 14 jakieś dziwne bóle w krzyżu promieniujące do pośladków… jestem 9+1, miała któraś z Was tak? Zaczynam się martwić…
Ja to mam wgl różne dziwne bole, raz mnie ciągną pachwiny, wczoraj miałam kłucie cały dzień na wysokości kolców biodrowych. Codziennie gdzie indziej :p

Do góry