reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

reklama
Miałam dać Wam znać jak te poduszki z super mami, ja kupiłam w kształcie C. Pierwszej nocy wyjeb*alam ją na podłogę bo okropnie mi się spało 🤣 mąż się śmiał, że ja i te moje zakupy... I byłam już gotowa ją oddać, ale po rozmowie z koleżanką która miała taka poduszkę okazało się, że chyba źle na niej spałam, bo przodem do tej części zabudowanej ( C ) a tam gdzie otwarte to miałam plecy i mnie ręka strasznie bolała ta która miałam pod poduszką. Następnego dnia jak się położyłam na odwrót, że miałam plecy w zdluz tej zabudowanej części to bajka. Cieszę się, że to się wyjaśniło i jej nie oddałam 🤣 jedyny minus to to, że miała utrudniać przekręcanie się w nocy, a ja budzę się w innej pozycji niż zasypiałam... A chciałam się już przyzwyczajać do tego, żeby nie leżeć na plecach, bo tak lubię bardzo. No ale ogólnie polecam, wygodna jest i mam rażenie ze po jednym dniu już się tak ułożyła do mnie i się miększa zrobiła
To ciekawe. Ja poduszki używałam, żeby brzuszek podtrzymywała 🤔 jak plecy ma się tam gdzie to zabudowane to co ta poduszka właściwie robi 🤔

reklama
Rozumiem, początki tej pandemi gdzie byliśmy zamknięci w domu i nie można było nic były NAJGORSZE i bardzo mi przykro że wpadłaś w depresję 😔....ooo ale radziłaś sobie pomimo zakazów 😅🙈

Aaaaa już myślałam że w Choszcznie 😅
Depresja to okropieństwo :( także rozumiem. Zawsze boje się nawrotu.. choć mam wrażenie , że negatywne i czarne myśli zostaną np ze mną już na zawsze.

Do góry