Pewnie WpisaneKochana wpiszesz mnie jeszcze na 20.05 na wizytę?? 30 mam prenatalne a 20 wizytę
reklama
olenka201
Fanka BB :)
Teraz byłam 6+5 tyg było serduszko zarodek mial juz 8 mm . Ale w 3 ciąży w 6+0 juz było serduszko zarodek miał 3-4 mm.Powiedzcie w jakim terminie miałyście już serduszko?
DziękujęPewnie Wpisane
Nie jest to dla mnie wstyd nie jest to powód do krycia. Po prostu uważam , że 1 trymestr to tak wczesna ciąża , gdzie stać może się wszystko , ryzyko jest największe na tym etapie. Chyba chciałabym oszczwiedza. Czemu mam to kryć? Jak mam donosić to doniosę. Jak ma się coś stać to żaden wstyd się potem do tego przyznać. Cieszę się z czegoś o co staraliśmy się prawie dwa lata wiec nie będę tego trzymać w sekrecie
Kochana, trzymaj się mocno daj sobie czas i nie kryj emocji. To jest ciężki czas... I masz prawo go przeżyć po swojemu. PowodzeniaDziewczyny, ja się niestety żegnam. Zaczęłam krwawić, brak serduszka. Trzymam za was kciuki!
Czy ktoś chce przejąć kalendarz?
Carmen_87
6+4 pierwsze USG i byłoPowiedzcie w jakim terminie miałyście już serduszko?
Jak bym miała płacić i jeszcze być niemiło traktowana to bym tam awanturę zrobiła i zamiast kłucia zwrot kasy i reklamacja.Dziewczyny trzymam kciuki z wizyty
Ja przed chwilą wróciłam z krwi. Taka wredna była ta baba co mi pobierała że jej powiedziałam że ja jakbym miała siedzieć w pracy jak za kare to bym ją zmieniła więc jej radzę to zrobić. I tak mi się chyba zlosliwie wbiła że żyłę mi rozwaliła. Kurde nie dość że człowiek płaci niemała kasę (262zl zapłaciłam) to jeszcze zero szacunku. W bani mi się na koniec zakręciło a ona do mnie że mam wołać następna osobę bo ona czasu nie ma. Żałuję że mi się wymiotować nie chciała bo bym zwróciła kolację na nią.
Poprzednio mi baba raz tak krew pobrała, że mnie potem kilka dni ręka bolała że ruszyć nią nie mogłam jeszcze tak źle tą krew pobrała, że musiałam badania powtarzać (!), bo laboratorium odrzuciło próbkę, a najgorsze, że to jeszcze krzywa cukrowa była, więc powtarzać nie można było wyniki mało wiarygodne i rozstrzelone dziwnie wartości (A ja miałam problemy z cukrami większość ciąży ). Chyba nie tylko ja tak miałam bo babka tydzień później już tam nie pracowała.
Kamilad
Ja jutro mam pierwszą wizytę więc witaj w klubieJa złapałam wizytę na luxmed na 11.05 babka ma opinie takie średnio-lepsze, trochę się cykam, no ale zobaczę co powie...
Czy tylko ja mam jeszcze niepotwierdzoną przez gina ciążę?
reklama
marsi89
ja dopiero w 8 słyszałam bicie. Tzn. byłam na wizycie na początku 5 tyg. To już był zarodek i kazał przyjść za 3 tyg. To już miało być wszystko wiadomo Także nie wiem kiedy dokładnie było widoczne serduszko.
poszłam tam bo najmniej ludzi(już wiem dlaczego tak mało ludzi ) i najbliżej domu. Ale chyba więcej nie pójdę bo nie dam się tak traktować.Jak bym miała płacić i jeszcze być niemiło traktowana to bym tam awanturę zrobiła i zamiast kłucia zwrot kasy i reklamacja.
Poprzednio mi baba raz tak krew pobrała, że mnie potem kilka dni ręka bolała że ruszyć nią nie mogłam jeszcze tak źle tą krew pobrała, że musiałam badania powtarzać (!), bo laboratorium odrzuciło próbkę, a najgorsze, że to jeszcze krzywa cukrowa była, więc powtarzać nie można było wyniki mało wiarygodne i rozstrzelone dziwnie wartości (A ja miałam problemy z cukrami większość ciąży ). Chyba nie tylko ja tak miałam bo babka tydzień później już tam nie pracowała.
spokojnie będzie dobrze. Ja zawsze na pierwszą wizytę szłam w 8/9 tyg. Ale musiałam brać leki i iść zaraz po pozytywie. Za to nie mam jeszcze założonej książeczki ciąży . Za tydzień mam kolejną wizytę i wtedy już dostanę skierowanie na badania prenatalne i założy mi książeczkę.Ja złapałam wizytę na luxmed na 11.05 babka ma opinie takie średnio-lepsze, trochę się cykam, no ale zobaczę co powie...
Czy tylko ja mam jeszcze niepotwierdzoną przez gina ciążę?