reklama
Ja jeszcze nic nie wypełniam. Leży schowany w szafie.. strach jestOooo ja właśnie się szykuje do kupna ale jeszcze jakoś tak się boje go zamówić
marsi89
Fanka BB :)
a to widzisz nie wiedziałam. Ale poczekam jednak aż lekarz da skierowanie. Czas i godzina nie gra roli bo mam taką pracę że sama robię sobie wolne kiedy chce.Umówić się i tym samym zaklepac termin możesz już, skierowanie otrzymasz później. Ja tak robiłam bo terminy z dogodną godziną nie były do wyboru na 2-3 dni do przodu
chciałam robić właśnie cytologię ale poczekam do nowego roku bo też bym miala schizaMoja lekarka tak pobiera, że zawsze krwawię dość mocno i mi daje chusteczki. W ciąży nie miałam u niej cytologii bo potem bym miała schizy związane z tym krwawieniem.
mam zwiększone ryzyko zakrzepicy. W dwóch pierwszych ciążach się nie uaktywnila ale przy bliźniakach chyba zrobił się zakrzepik jakiś i dzieci umarły. Więc dlatego ta hepryna w ciąży. Dużo masz sinikaow? Wbijasz w brzuch czy inne miejsce?ojej to nie wiem na czym to polega, też muszę brać heparynę odkąd test wyszedł pozytywny ale u mnie mutacja Vleiden
ja nie słyszałam. Mi mogą jedzenie, podgryzanie czegokolwiek. Jablka, orzechów, marchwi. Jak jem regularnie mdłości są mniejsze. Nospa to jednak lek i tak faszerować się nim codziennie to nie bardzo.Dziewczyny czy słyszałyście o tym żeby brać nospe na nudności? Dzisiaj mi to lekarz ginekolog podrzucił na wizycie. Uważa, że mogą pomóc. Ciekawa jestem czy o tym słyszałyście?
Malka_91
Hej, to jeszcze ja chyba na koniec - u mojej fasolki tez wszystko ok, serducho bije pięknie i widziałam piękny kształt fasolki kolejna wizyta u mojego gin 19.05 - sama chciałam tak wczesnie bo lepiej mi psychicznie. No i jutro mam sie umówić na prenatalne, mam nadzieje ze będą miejsca do tego lekarza który robił mi je w poprzedniej ciąży… nie umawiałam sie wcześniej żeby nie zapeszyć
Karola z nadzieją
Mam tak samo może po 10tygodniu się odważęOooo ja właśnie się szykuje do kupna ale jeszcze jakoś tak się boje go zamówić
MartaMarkry
7grudnia
Też go zamówiłam, lubię mieć porządek w dokumentach, a póki co wszystko rozwalone w kilku teczkach, które dostawałam od lekarzyLaski, jestem gadżeciarą i zamówiłam sobie segregator od mamy ginekolog bardzo fajny, ma zakładki na badania wszystkie i na kartę ciąży, dużo różnych informacji ogólnie polecam zrobiłam Wam parę zdjęć przykladowych zdjęć, są też do wyboru różne okładki
7grudnia
U mnie 18.05 wizyta, a prenatalne mam 24.05Witam
Aby było nam raźniej w dniu wizyty, bądźmy dla siebie wsparciem
05.05.22
@Malka_91 - wizyta
@pannadarianna - wizyta
@ka.an92 - wizyta
@moniczka95 - wizyta
@Aurora84 - wizyta
Powodzenia na dzisiejszych wizytach! Za dobre wiadomości i piękne widoki!
06.05.22
@Mamafasolki - wizyta
@Bibi80 - wizyta
@wiktoria708 - wizyta 09.05
@Magdalena_27 - wizyta 09.05
@Bobo93 - wizyta 09.05
@Agness29 - wizyta 10.05
@MoniaJ2424 - wizyta 10.05
@Kamilad - wizyta 10.05
@astorlee - wizyta 11.05
@Aurora84 - wizyta 12.05
@Justys28 - wizyta 12.05
@Karola z nadzieją - wizyta 13.05
@MissCe - prenatalne 15.05
@Evelina@ - wizyta 16.05
@PsychoPatka91 - wizyta 16.05
@stella33 - wizyta 18.05
@Carmen_87 - wizyta 18.05
@anulaa_89 - wizyta 18.05
@AgataG21 - wizyta 19.05
@Blondynka w sieci - wizyta 20.05
@Cytryna* - wizyta 20.05
@Agnesco - prenatalne 23.05
@Agnesco - wizyta 24.05
@Cleo92 - prenatalne 24.05
@MissCe - prenatalne 24.05
@Poplątana9 - prenatalne 24.05
@Cleo92 - wizyta 25.05
@Blondynka w sieci - prenatalne 26.05
@Olha92 - prenatalne 30.05
@MartaMarkry - prenatalne 07.06
Witam, pisałam na forum gdzieś na samym początku,miałam niski przyrost bhcg. Mój lekarz kazał mi przyjechać na USG po świętach. Był to 5t3d. Wg USG 5 tydzień,pęcherzyk ciążowy 9,4 mm. 4.05 miałam kolejne USG, dostałam skierowanie do szpitala z podejrzeniem poronienia zatrzymanego. Lekarz stwierdził,że pęcherzyk za duży i brak zarodka,a to 7t3d. Nastawiam się na najgorsze. Jednak nie daje mi spokoju,że w pęcherzyku coś było. Mam napisane GS 3,03 YS 0,27. Pojechałam od razu na bhcg,lekarz kazał sprawdzić, wynik 31240. W piątek mam powtórzyć. Myślicie,że cokolwiek może jeszcze z tego być,raz myślę że to już koniec, ale zaraz chwytam się myśli że jest jakaś szansa. Wszystkim wam życzę spokojnych i nudnych ciąż
reklama
pannadarianna
A ja dostałam od męża książkę „Pamiętnik ciazy” i sobie uzupełnię chyba kilka kartek… wzruszył mnie