reklama
Poplątana9
Fanka BB :)
dlatego tez właśnie wzielam pomijając już fakt tego, czy wysiłek fizyczny, stres itp maja wpływ na tak wczesna ciąże, doszłam do wniosku, ze jeśli znów(oby nie) się nie uda to nie chce na siłę wtedy szukać winy w tym, że nie poszłam na zwolnienie i być może mogłam tego uniknąćOdnośnie zwolnienia, lekarz ze względu na charakter mojej pracy chciał mi dać od razu zwolnienie jak poszłam na wizytę z beta, zapytać o suplementy itp. Także chyba trzeba brać jak lekarze naciskają, ja mam następna wizytę 15.04 i chyba wezmę już L4.
Blondynka w sieci
Ja nie mam żadnych preferencji. Podczas praktyk z pediatrii naoglądałam się tyle chorych dzieci, że z reka na sercu najważniejsze dla mnie żeby było zdroweDziewczyny, a macie jakieś preferencje co do płci? Ja wiem ze najważniejsze zeby było zdrowe i w ogóle, ale jestem ciekawa
H
Helena!
Gość
No ja mam 3 chłopaków, więc mogłaby być dziewczynka wreszcie, ale przyjmę każdeDziewczyny, a macie jakieś preferencje co do płci? Ja wiem ze najważniejsze zeby było zdrowe i w ogóle, ale jestem ciekawa
13 kwietnia wtedy będzie 6+3Dziękuję! Mam to samo, urodziny w tym roku są kompletnie przyćmione wiadomością o maluchu. Kiedy masz wizytę w lekarza? Ja dopiero 27.04. Ne wiem, jak dam radę tyle przeczekać!
Cudowna wiadomość!Dziewczyny, ja po wizycie! Serduszko bije <3
Ja mialam mocne zawroty dzień przed testowaniem i tylko wtedyPowiedzcie mi Kobietki czy Wy tez macie takie zawroty głowy?
Dziewczyny a miałyście już jakieś sny?
Ja już dwa razy. Za pierwszym razem rodziłam naturalnie, a za drugim razem cesarka i w obydwu snach urodziłam chłopakow mówię mężowi, a on 'oho, zaczyna się. To będzie dziewczyna w takim razie na pewno"
Ja już dwa razy. Za pierwszym razem rodziłam naturalnie, a za drugim razem cesarka i w obydwu snach urodziłam chłopakow mówię mężowi, a on 'oho, zaczyna się. To będzie dziewczyna w takim razie na pewno"
Takalenka
Chciałabym dziewczynkę mam już 2 i trzecia byłaby super ale przyjmę co dają przy drugiej ciąży miałam straszne parcie na dziewczynkę teraz zmalało ale kolejna dziewczynka bardzo dużo by ułatwiła są już ubranka zabawki itpDziewczyny, a macie jakieś preferencje co do płci? Ja wiem ze najważniejsze zeby było zdrowe i w ogóle, ale jestem ciekawa
W ogóle jeszcze nic, jedyny sen jaki miałam z tym związany to mocno natrętny dzień przed spodziewaną @ że muszę koniecznie zrobić testDziewczyny a miałyście już jakieś sny?
Bardzo leciutko w stronę chłopca, w ogóle mnie wydaje się, że to będzie chłopiec a mężowi, że dziewczynka. A ponieważ jestem bardzo kiepska w te zgadywanki, to pewnie będzie dziewczynka Ale serio jedno i drugie byłoby fantastyczne, absolutnie nie będę rozczarowana w żadnym wypadku!Dziewczyny, a macie jakieś preferencje co do płci? Ja wiem ze najważniejsze zeby było zdrowe i w ogóle, ale jestem ciekawa
Dziękuję i wzajemnie!Dzień dobry dziewczyny Spokojnego dnia Nam życzę
reklama
kasiaa91
Lekarze są różni - jedni rozdają L4 na prawo i lewo a inni podchodzą do tego rozsądnie - dla mnie lekarz naciskający na L4 w zdrowej ciąży trochę minął się z powołaniem.Odnośnie zwolnienia, lekarz ze względu na charakter mojej pracy chciał mi dać od razu zwolnienie jak poszłam na wizytę z beta, zapytać o suplementy itp. Także chyba trzeba brać jak lekarze naciskają, ja mam następna wizytę 15.04 i chyba wezmę już L4.
Chyba najlepiej ocenić samej - czy czujemy się faktycznie źle itp. Po co czując się super iść na L4 i w razie kontroli ZUS ryzykować utratę dochodów ?
Co innego jak ciąża jest zagrożona oczywiście.