reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

reklama
A będzie robić dodatkowe badania jak pappa, nifty/sanco?
Właśnie się zastanawiam, mam 27 lat, żadnych przypadków chorób, pierwsza ciąża. Przyjaciolka robiła pappe i mówi, ze to statystyka i tak naprawdę bardziej tym się stresowała, druga znów robiła tylko usg prenatalne. Lekarz mi powiedział, ze on ma na tyle doświadczenia, żeby wyłapać coś na usg i on w razie „wu” kieruje później na dodatkowe badania. I szczerze mówiąc jestem w kropce, a u Was jak dziewczyny? Robicie?
Ja jestem bliżej usg+pappa 🙂

Hej wszystkim :) nie jestem w stanie nadrobić 🙈 witam się z wszystkimi u mnie termin na 16 grudzień :) jeszcze nie dawano byłam styczniówką, a tu już znowu dwie kreski i jestem na grudniówkach 🙈
o ja Cię 😀 dobrze rozumiem, że dzieciaczki będą z jednego roku ? Ta sama klasa ale nie bliźniaki. Kurcze czad 😉

o ja Cię 😀 dobrze rozumiem, że dzieciaczki będą z jednego roku ? Ta sama klasa ale nie bliźniaki. Kurcze czad 😉
Tak mam Wojtusia ze stycznia 2022 roku i teraz termin wychodzi na grudzień :) może napisze troszkę o sobie, bo nawet nic nie wspomniałam, mam 25 lat w domku prawie 4 latka i 4 miesięcznego dzieciaczka :) i jak łatwo się domyślić 3 dzidzi nie planowaliśmy, po prostu chwila zapomnienia i dwie kreski :)

Tak mam Wojtusia ze stycznia 2022 roku i teraz termin wychodzi na grudzień :) może napisze troszkę o sobie, bo nawet nic nie wspomniałam, mam 25 lat w domku prawie 4 latka i 4 miesięcznego dzieciaczka :) i jak łatwo się domyślić 3 dzidzi nie planowaliśmy, po prostu chwila zapomnienia i dwie kreski :)
O kurcze :) to u mnie między dziećmi to 10 miesięcy roznicy ale nie załapały się na ten sam rok :)
Moje najmłodsze jest z ubiegłego sierpnia

reklama
Właśnie się zastanawiam, mam 27 lat, żadnych przypadków chorób, pierwsza ciąża. Przyjaciolka robiła pappe i mówi, ze to statystyka i tak naprawdę bardziej tym się stresowała, druga znów robiła tylko usg prenatalne. Lekarz mi powiedział, ze on ma na tyle doświadczenia, żeby wyłapać coś na usg i on w razie „wu” kieruje później na dodatkowe badania. I szczerze mówiąc jestem w kropce, a u Was jak dziewczyny? Robicie?
Ja jestem bliżej usg+pappa 🙂
ja również decyduje się na usg+pappa :)

Do góry