Blanca86
Fanka BB :)
Mnie też nie. Ale pieczony schab środkowy mojej Mamy ostatnio mi dziwnie pachniał…Mnie też nie odrzuca
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie też nie. Ale pieczony schab środkowy mojej Mamy ostatnio mi dziwnie pachniał…Mnie też nie odrzuca
.....ani nie mówMnie też nie. Ale pieczony schab środkowy mojej Mamy ostatnio mi dziwnie pachniał…
Nie stresuj wszystko będzie dobrze, może jak tak wczesnie zaczęły Ci się objawy to szybciutko znikną? Ps. Kochany MążDziewczyny , ale Wam zazdroszczę tych zachcianek. Ja mam takie mdłości i wymioty , że nawet woda mnie obrzydza . Nie wiem już co jeść , co pić żeby dać radę funkcjonować... Korzystajcie , że możecie wcinać mi waga leci w dół , czuje się fatalnie..
Mąż mi dziś upiekł bułeczki wrocławskie , zjadłam jedna z maslem. Tylko to się przyjęło , choć mdłości miałam po tym okropne.
Mam lekarza w czwartek , to będzie 8 + 3. Stresuje się
Chciałabym ;( poprzednia ciążę bardzo źle znioslam ( wymioty cała ciążę , rwa kulszowa, cieśnia nadgarstkowa ) myślałam że teraz będę mieć więcej szczęściaNie stresuj wszystko będzie dobrze, może jak tak wczesnie zaczęły Ci się objawy to szybciutko znikną? Ps. Kochany Mąż
Nie ma czegoś takiego płeć jest niezależna od samopoczucia czy zachcianek wyglądu czy innych wierzeńA dziewczyny, które już są Mamami są jakieś prawidłowości, które u Was akurat wskazywały na syna bądź córkę będąc w ciąży? wierzycie? Zaobserwowałyście coś?
To nie ważne , ważne że zrobiłChciałabym ;( poprzednia ciążę bardzo źle znioslam ( wymioty cała ciążę , rwa kulszowa, cieśnia nadgarstkowa ) myślałam że teraz będę mieć więcej szczęścia
A mąż kochany ! To nic że cały thermomix w mące i kuchnia jak po wybuchu
tez mnie nie odrzuca, i mdłości tez nie mam, ogólnie oprócz bolących piersi nic mi nie jest i czasami zastanawiam się czy rzeczywiscie jestem w ciążyTo chyba ja ostatnia zostałam na placu boju, której mięso nie odrzuca
mnie tez od mięska nie chociaż jak mama na Wielkanoc gotowała biała kiełbasę w kuchni to myslalam że wyhaftuje, smród jak stare gotujące się mięso. A kiełbaska pyszna, swojska, i ciul nie zjadłam. Nie mam pojęcia czemutez mnie nie odrzuca, i mdłości tez nie mam, ogólnie oprócz bolących piersi nic mi nie jest i czasami zastanawiam się czy rzeczywiscie jestem w ciąży
Mam to samo. Ja żywię się chlebem z masłem, bananem i woda z cytryna i imbirem. Jak zjem cokolwiek innego to mam albo wymioty albo biegunkęDziewczyny , ale Wam zazdroszczę tych zachcianek. Ja mam takie mdłości i wymioty , że nawet woda mnie obrzydza . Nie wiem już co jeść , co pić żeby dać radę funkcjonować... Korzystajcie , że możecie wcinać mi waga leci w dół , czuje się fatalnie..
Mąż mi dziś upiekł bułeczki wrocławskie , zjadłam jedna z maslem. Tylko to się przyjęło , choć mdłości miałam po tym okropne.
Mam lekarza w czwartek , to będzie 8 + 3. Stresuje się