reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

reklama
Co do zachcianek to ja mam mega zachciankę na fante ! Gdzie ja nigdy nie lubiłam fanty a teraz jak myśle to aż się ślinie, dodatkowo kwas buraczany - o jezuniu wchodzi jak złoto ! Ja ide w środę do lekarza mimo, że będzie to 5+0, ale miałam już umówioną wizytę zaraz po owulacji w razie gdyby nie wyszło i byłaby kolejna stymulacja - szkoda nie skorzystać i nie podglądnąć co tam się dzieje 😎 ja betę badałam 3 razy i przyrasta coś około 150 % wiec chyba nie ma sensu kolejny raz się kłuć - co ma być to będzie, żyję nadzieją, że w grudniu przytulne swojego bobaska 🥺🥰

Dziewczyny , ale Wam zazdroszczę tych zachcianek. Ja mam takie mdłości i wymioty , że nawet woda mnie obrzydza 😂🙈. Nie wiem już co jeść , co pić żeby dać radę funkcjonować... Korzystajcie , że możecie wcinać ♥️ mi waga leci w dół , czuje się fatalnie..
Mąż mi dziś upiekł bułeczki wrocławskie , zjadłam jedna z maslem. Tylko to się przyjęło , choć mdłości miałam po tym okropne.
Mam lekarza w czwartek , to będzie 8 + 3. Stresuje się

Dziewczyny , ale Wam zazdroszczę tych zachcianek. Ja mam takie mdłości i wymioty , że nawet woda mnie obrzydza 😂🙈. Nie wiem już co jeść , co pić żeby dać radę funkcjonować... Korzystajcie , że możecie wcinać ♥️ mi waga leci w dół , czuje się fatalnie..
Mąż mi dziś upiekł bułeczki wrocławskie , zjadłam jedna z maslem. Tylko to się przyjęło , choć mdłości miałam po tym okropne.
Mam lekarza w czwartek , to będzie 8 + 3. Stresuje się
U mnie są mega zachcianki ale jak ma przyjść co do czego to kawałek i mi nie dobrze 🤷
Zjadłam trochę spaghetti na kolację i 2h się męczyłam z mdłościami także ten 😣
A rano będzie 🤮🤮🤮🤮🤮 aż się boje czy wytrzymam jutro do tej wizyty u mojej doktorki

reklama
A dziewczyny, które już są Mamami są jakieś prawidłowości, które u Was akurat wskazywały na syna bądź córkę będąc w ciąży? :) 😊😊😊wierzycie? 🤔Zaobserwowałyście coś?🫣

Do góry