reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

Dziewczyny, a któraś z Was jest 5+1? Mam mieć wizytę w środę, ale zastanawiam się czy cokolwiek może być widać… ostatnio był 4mm pecherzyk sam, samiutki. co myślicie?
Byłam w 5+5. Ciałko żółte i pecherzyk.

Załączniki

• CFE738FA-EE0C-497B-B103-999AB4536781.jpeg
    CFE738FA-EE0C-497B-B103-999AB4536781.jpeg
    427,3 KB · Wyświetleń: 66
reklama
a mdłości Cie dopadły? Ja się bardzo kiepsko czułam przez około 2-3dni, jak wyliczyłam, to mógł być czas implantacji zarodka, tak mi pasowało... Ale to już było jakieś 2 tyg temu, od tej pory nic... Więc nie wiem czy to jeszcze przede mną...
pewnie ze tak. Mdłości mam codziennie :) ale ostatnie 3-4 dni to dramat i wymioty

No tak ja 21 marca 1 dzień ost @ wiec to chyba bez sensu. Z drugiej strony i ja i lekarz mamy obawy czy to nie będzie pusty pecherzyk tylko (zasniadowa)… tylko czy to nie za wcześnie na takie wnioski.
Mi moja mama powiedziała że mam nie czytać za dużo i nie martwić. Tylko dbać o siebie i czekać.

reklama
Do góry