reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

reklama
Dziewczyny, jestem po wizycie. Doktor po zapoznaniu się z moją historią powiedział, żebym się wstrzymała narazie z radością, ze ciąża jest bardzo młoda, 5 tyg, ze trzeba być bardzo ostrożnym, bo mój organizm będzie próbował zwalczać dziecko ( mam dodatnie przeciwciała toczniowe) . Potwierdził usg 4mm pęcherzyk w prawym rogu macicy i tak naprawdę tyle. Obstawił mnie acardem, Clexane, luteiną i kazał być dobrej myśli…
Kochana bardzo mocno trzymam kciuki za pozytywne wieści za 2 tygodnie! ❤️❤️❤️
Ja uważam, że trzeba być pozytywnej myśli, żeby tylko takie rzeczy przyciągać.

Dziewczyny, które przyjmują luteinę dopochwowo. Czy miewacie taką delikatnie żółtawą wydzielina? Czytałam, że przy stosowaniu luteiny to normalne, dodam, że nie mam żadnych objawow świadczących o infekcji. 😭🙈

Dziewczyny, które przyjmują luteinę dopochwowo. Czy miewacie taką delikatnie żółtawą wydzielina? Czytałam, że przy stosowaniu luteiny to normalne, dodam, że nie mam żadnych objawow świadczących o infekcji. 😭🙈
Przyjmowałam 11 dni luteinę i miałam taką właśnie wydzielinę , w ciąży raczej norma ważne by brzydko nie pachniała .

Dziewczyny męczy mnie jedna myśl .
Wczoraj Wam pisałam że mam kłucia , mówiliście że normalka itp no ok , trochę też wczoraj miałam plamienia ale to takie wiecie przy podtarciu i to bardzo minimalne (lekarka mówiła że plamienie to normalne bo się krwiak opróżnia) ale wiecie co ... Dziś już nie mam kłuć ale za to jak przyloze do brzucha rękę albo ściągnie się gumkę z majtek albo ze spodni to czuję że lekkie ukłucie ale tylko w tej sytuacji co Wam opisuje takie to dziwne ... Myślicie że jest się czym martwić ?

reklama
Do góry