Na którą jutro masz?Zaczyna mnie łapać stresik przed jutrem![]()

Ja idę na 9:10 i już się nie mogę doczekać, aż zobaczę znowu mojego bąbeleczka

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na którą jutro masz?Zaczyna mnie łapać stresik przed jutrem![]()
Kochana bardzo mocno trzymam kciuki za pozytywne wieści za 2 tygodnie!Dziewczyny, jestem po wizycie. Doktor po zapoznaniu się z moją historią powiedział, żebym się wstrzymała narazie z radością, ze ciąża jest bardzo młoda, 5 tyg, ze trzeba być bardzo ostrożnym, bo mój organizm będzie próbował zwalczać dziecko ( mam dodatnie przeciwciała toczniowe) . Potwierdził usg 4mm pęcherzyk w prawym rogu macicy i tak naprawdę tyle. Obstawił mnie acardem, Clexane, luteiną i kazał być dobrej myśli…
Ja mam na 10.40Na którą jutro masz?
Ja idę na 9:10 i już się nie mogę doczekać, aż zobaczę znowu mojego bąbeleczkatym razem muszę pamiętać, żeby nagrać na telefon monitor z usg jak serduszko sobie bije. Zdjęcia mi nie wystarczaja
a złe myśli odganiam jak najdalej!
No to zaraz po mnieJa mam na 10.40![]()
Ja tak samo, właśnie lece pod prysznicNo to zaraz po mnie
Idę się myć i spać, żeby jak najszybciej było jutro![]()
Przyjmowałam 11 dni luteinę i miałam taką właśnie wydzielinę , w ciąży raczej norma ważne by brzydko nie pachniała .Dziewczyny, które przyjmują luteinę dopochwowo. Czy miewacie taką delikatnie żółtawą wydzielina? Czytałam, że przy stosowaniu luteiny to normalne, dodam, że nie mam żadnych objawow świadczących o infekcji.![]()
Bo właśnie zero jakichkolwiek objawow, które sugerowałyby jakąś infekcje.Przyjmowałam 11 dni luteinę i miałam taką właśnie wydzielinę , w ciąży raczej norma ważne by brzydko nie pachniała .
To wygląda na to że normalkaBo właśnie zero jakichkolwiek objawow, które sugerowałyby jakąś infekcje.