JaCzy któraś z Was przyjmuje może heparynę ?
Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
JaCzy któraś z Was przyjmuje może heparynę ?
Nie jest to najprzyjemniejsze ale jeśli wytłumaczysz sobie po co to robisz to już przestaje być problememda się to przerwać ? Ja właśnie dostałam dzisiaj pierwszy zastrzyk i mega się boje
masz jakieś instrukcje gdzie najlepiej ? Ginekolog mi powiedziała, że raczej ludzie decydują się na brzuch rzadziej w udo. Ja się w ogóle boje panicznie igieł. Chyba mąż mi będzie musiał robić te zastrzyki .Nie jest to najprzyjemniejsze ale jeśli wytłumaczysz sobie po co to robisz to już przestaje być problemem
Pewnie, ze da! Choc akurat heparyna nie należy dla mnie do najprzyjemniejszych zastrzyków, bo ma tępą igłę i czuć rozpieranie przy podawaniu. Szukaj miejsca, gdzie igła miękko wchodzi powodzenia i daj znac jak Ci poszłoda się to przerwać ? Ja właśnie dostałam dzisiaj pierwszy zastrzyk i mega się boje
Tak, ja wybrałam brzuch. Mi też robi mążmasz jakieś instrukcje gdzie najlepiej ? Ginekolog mi powiedziała, że raczej ludzie decydują się na brzuch rzadziej w udo. Ja się w ogóle boje panicznie igieł. Chyba mąż mi będzie musiał robić te zastrzyki .
Ja tez brzuchTak, ja wybrałam brzuch. Mi też robi mąż
Dam znać jak mi poszło . Dzisiaj o 20 startujeJa tez brzuch
poczekaj na lekarza lepiej. Zreszta euthyrox jest na receptę, więc ciężko zmienić dawkę samemu. Ja biorę 25, w dniu planowej miesiączki miałam chyba 1,4. Muszę sprawdzić.Dziewczyny które przyjmują euthyrox, czy zwiększałyscie dawkę? Mi ostatnio endokrynolog powiedział że jak zajdę w ciążę to mam zwiększyć dawkę z 50 na 75. Wczoraj robiłam tsh i mam 2,06 i tak się zastanawiam czy brać już 75 czy czekać do wizyty u ginekologa którą mam 25.04?
sprawdziłam, 1,5poczekaj na lekarza lepiej. Zreszta euthyrox jest na receptę, więc ciężko zmienić dawkę samemu. Ja biorę 25, w dniu planowej miesiączki miałam chyba 1,4. Muszę sprawdzić.