MartaMarkry
Fanka BB :)
gratulacje! Który tc wyszedł?Już po wizycie, jest zarodek I serduszkoaż ciężko uwierzyć... termin 3 grudnia
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gratulacje! Który tc wyszedł?Już po wizycie, jest zarodek I serduszkoaż ciężko uwierzyć... termin 3 grudnia
![]()
Wiesz co, ja jem sporo - żywię się mlekiemTeż tak chcęChoć przy tych ilościach nabiału, jakie teraz jem, to raczej pójdzie w drugą stronę...
Cudownie!!Już po wizycie, jest zarodek I serduszkoaż ciężko uwierzyć... termin 3 grudnia
![]()
superJuż po wizycie, jest zarodek I serduszkoaż ciężko uwierzyć... termin 3 grudnia
![]()
Jeśli tylko Ci to nie szkodzi, to na zdrowie!Wiesz co, ja jem sporo - żywię się mlekiemmyśle ze codziennie conajmniej litr wchodzi
Idź 6+4 ja poszłam 5+4 i wariuje bo sam pęcherzyk .gratulacje! Który tc wyszedł?ja ciagle walczę z myślami czy iść 5+6 czy 6+4
lepiej im później, ale moja głowa już pracuje..
Głowa do góry, wszystko będzie dobrze!Jeszcze 1,5h do wyniku bety… boje się bardzo…
Trzymam mocno kciuki i daj znaćJeszcze 1,5h do wyniku bety… boje się bardzo…
Będzie dobrzeJeszcze 1,5h do wyniku bety… boje się bardzo…