MartaMarkry
Fanka BB :)
I to na promce! Kupować!jest w Rossmann![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I to na promce! Kupować!jest w Rossmann![]()
I to na promce! Kupować!![]()
ooo , kupię sobie na zapasI to na promce! Kupować!![]()
Ło matko, to u mnie całkowicie na odwrót, życzenia były, ale się nie spełniłyU mnie chyba, jak kiedyś w życzeniach, kilogramy idą w cycki, bo brzuch tak sobie średnio rośnie
A tak szczerze mówiąc to już wolałabym chyba, żeby szło w brzuch, bo nie nadążam z tymi stanikami.
Tak, nawilżenie tak samo ważne, ale to z tym wydaje mi się, że każdy olejek sobie poradziNajlepiej na wilgotną albo nabalsamowaną skórę, żeby "zamknąć" tą wilgoć w skórze olejkiem właśnie.
Oczywiście jak dopiero będziesz kupować, to możesz się porozpieszczać jakimś super specjalnym na rozstępy, to często też działa jako zachęta do regularnego używania![]()
Trzymam mocno kciukiA ja tylko dodam no bo nie chwalę bo nie na czym , miałam robić nifty , ale wykupiłam w diagnostyce test sanco I jutro idę oddać krew do badania
promocja do 12, jutro sama pedze kupić! Jest świetny. Takie trochę jakby masełko dla mnieooo , kupię sobie na zapassprawdził mi się super w 1 ciąży
Ja póki co wybrałam taki balsam z rosmanna babydream fur mama i zobaczę, na razie na początek jest okTeż mi się to obiło o uszy, że dużo sztucznych dodatków, ale nie wnikałam, bo i tak nie używam. U mnie leci balsam z Uriage i olejek jojoba (bo i jedno i drugie mi zalega i chcę wykończyć). Już tu kiedyś pisałam, że czytałam badania wg których olejek sam w sobie nie ma większego znaczenia, to kilku (nasto) minutowy masaż skóry jest ważny. Olejek ma tylko dawać poślizg.