reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

reklama
Bo nie jesteś jeszcze dodana do wątku :( Czekamy na odpowiedź od @aniaslu , bo same nie możemy tego zrobić, ten wątek jest jakby nie do końca poustawiany. Niby wszystkie jesteśmy moderatorkami i możemy sobie wzajemnie kasować posty, ale nie możemy dodawać nowych osób. Coś jest nie tak.

Tu jest lista dziewczyn, które czekają na dodanie:

@Gonzi
@Tajka03
@ewela90
@Cytryna*
@olenka201
@PaniK92
@Dorotii
@Nantes
@zaneta_a
dziewczyny a ja? Tez zgłaszałam się na początku zeszłego tygodnia, ale swojego nicku nie widzę na tej liście.. :(

Czyli wyszło ci tzw ,,ryzyko wysokie,, czytałam że jeśli ryzyko skorygowane jest wyższe niż 1:300 to zaleca się dokładne badania. Ale trzeba pamiętać, że 1:244 to tylko ok 0,5% szans na to, że dziecko urodzi się chore.

U mnie przy 1:716 lekarz zalecił test NIFTY ale ja się nie zdecydowałam. Mam 1 na 716 szans że dziecko będzie chore. Głęboko wierzę w to, że będzie ok.
Oby tak było ❤❤❤ oby nasze wszystkie dzidzie były zdrowe 💗💗💗

dziewczyny a ja? Tez zgłaszałam się na początku zeszłego tygodnia, ale swojego nicku nie widzę na tej liście.. :(
Lista zajmowala sie @Hol-inka , ja tylko wklejam Wam to, co wiem… Napisz do niej moze na prv, zeby Cie dodala, bo nie wiem, czy jeszcze zaglada na ten watek.

A ja wpadlam z kolejnym updatem, ze adminka odpisala, ze jutro doda reszte dziewczyn :)

Lista zajmowala sie @Hol-inka , ja tylko wklejam Wam to, co wiem… Napisz do niej moze na prv, zeby Cie dodala, bo nie wiem, czy jeszcze zaglada na ten watek.

A ja wpadlam z kolejnym updatem, ze adminka odpisala, ze jutro doda reszte dziewczyn :)
ufff w końcu ! a co z tym wątkiem ? będzie usunięty ? bo w sumie po co 2 wątki ... ?

ufff w końcu ! a co z tym wątkiem ? będzie usunięty ? bo w sumie po co 2 wątki ... ?
Wydaje mi się, że obydwa zostaną. Dziewczyny, które były wcześniej w innych prywatnych grupach pisały, że przy zakładaniu dostały wiadomość od adminki, w której sugerowała, żeby nie porzucać całkiem publicznej grupy, bo ciągle mogą dochodzić nowe osoby itd. My takiej wiadomości nie dostałyśmy, ale to chyba przez jakiś błąd w systemie.

Wydaje mi się, że obydwa zostaną. Dziewczyny, które były wcześniej w innych prywatnych grupach pisały, że przy zakładaniu dostały wiadomość od adminki, w której sugerowała, żeby nie porzucać całkiem publicznej grupy, bo ciągle mogą dochodzić nowe osoby itd. My takiej wiadomości nie dostałyśmy, ale to chyba przez jakiś błąd w systemie.
a rozumiem , no to trudno będziemy działać na dwa fronty 😀

reklama
Do góry