Ja nie wiem co się składa na to ryzyko. U mnie jest ono w sumie dość niskie, a jestem po jednym poronieniu.A kojarzycie co na to ryzyko się składa? To wartość na podstawie badania krwi czy np. historii przebytych poronień?
reklama
dziewczyny a ja? Tez zgłaszałam się na początku zeszłego tygodnia, ale swojego nicku nie widzę na tej liście..Bo nie jesteś jeszcze dodana do wątku Czekamy na odpowiedź od @aniaslu , bo same nie możemy tego zrobić, ten wątek jest jakby nie do końca poustawiany. Niby wszystkie jesteśmy moderatorkami i możemy sobie wzajemnie kasować posty, ale nie możemy dodawać nowych osób. Coś jest nie tak.
Tu jest lista dziewczyn, które czekają na dodanie:
@Gonzi
@Tajka03
@ewela90
@Cytryna*
@olenka201
@PaniK92
@Dorotii
@Nantes
@zaneta_a
Oby tak było ❤❤❤ oby nasze wszystkie dzidzie były zdroweCzyli wyszło ci tzw ,,ryzyko wysokie,, czytałam że jeśli ryzyko skorygowane jest wyższe niż 1:300 to zaleca się dokładne badania. Ale trzeba pamiętać, że 1:244 to tylko ok 0,5% szans na to, że dziecko urodzi się chore.
U mnie przy 1:716 lekarz zalecił test NIFTY ale ja się nie zdecydowałam. Mam 1 na 716 szans że dziecko będzie chore. Głęboko wierzę w to, że będzie ok.
Lista zajmowala sie @Hol-inka , ja tylko wklejam Wam to, co wiem… Napisz do niej moze na prv, zeby Cie dodala, bo nie wiem, czy jeszcze zaglada na ten watek.dziewczyny a ja? Tez zgłaszałam się na początku zeszłego tygodnia, ale swojego nicku nie widzę na tej liście..
A ja wpadlam z kolejnym updatem, ze adminka odpisala, ze jutro doda reszte dziewczyn
gigian
Fanka BB :)
ufff w końcu ! a co z tym wątkiem ? będzie usunięty ? bo w sumie po co 2 wątki ... ?Lista zajmowala sie @Hol-inka , ja tylko wklejam Wam to, co wiem… Napisz do niej moze na prv, zeby Cie dodala, bo nie wiem, czy jeszcze zaglada na ten watek.
A ja wpadlam z kolejnym updatem, ze adminka odpisala, ze jutro doda reszte dziewczyn
Wydaje mi się, że obydwa zostaną. Dziewczyny, które były wcześniej w innych prywatnych grupach pisały, że przy zakładaniu dostały wiadomość od adminki, w której sugerowała, żeby nie porzucać całkiem publicznej grupy, bo ciągle mogą dochodzić nowe osoby itd. My takiej wiadomości nie dostałyśmy, ale to chyba przez jakiś błąd w systemie.ufff w końcu ! a co z tym wątkiem ? będzie usunięty ? bo w sumie po co 2 wątki ... ?
gigian
Fanka BB :)
a rozumiem , no to trudno będziemy działać na dwa frontyWydaje mi się, że obydwa zostaną. Dziewczyny, które były wcześniej w innych prywatnych grupach pisały, że przy zakładaniu dostały wiadomość od adminki, w której sugerowała, żeby nie porzucać całkiem publicznej grupy, bo ciągle mogą dochodzić nowe osoby itd. My takiej wiadomości nie dostałyśmy, ale to chyba przez jakiś błąd w systemie.
Myślę, że w pewnym momencie grupy i tak się rozdzielą na "stare" i "nowe" dziewczyny, i będziemy wpadać tylko czasamia rozumiem , no to trudno będziemy działać na dwa fronty
Dzisiejsze wizyty:
08.06.2022
@MartaMarkry - prenatalne
@Cleo92 - wizyta, 13:10
Powodzenia dziewczyny! Samych dobrych wiadomości!
08.06.2022
@MartaMarkry - prenatalne
@Cleo92 - wizyta, 13:10
Powodzenia dziewczyny! Samych dobrych wiadomości!
reklama