Ja mam wizytę 16.30 i też stres jestZa godzinę wizyta, ale sie stresuje
reklama
Sylwia.81
Fanka BB :)
Też tak uważam jedź na sor łaski ci nie zrobią zbadać cię muszą.Jeździ na sor powiedz że jesteś w ciąży i krwawisz, na pewnością cię zbadają nie
mają wyjścia.
Ja żadnego krwawienia nie miałam ale jak czuje że mam mokro zaraz biegnę do WC tak jak wy Mam nadzieję że to jest normalne że takie upławy sąPowiem Wam, że po tym krwawieniu spowodowanym krwiakiem mam jeszcze większe obawy... Mam dość spore białe uplawy, czuję "mokro" na dole i co chwilę sprawdzam czy to nie krew... Masakra...
Dobra wiadomość u mnie jest taka, że wymiotowałam tylko raz w nocy i raz nad ranem. Pilnuje regularnego jedzenia i jak na razie mdlosci nie kończą się wymiotami.
No piekne małe dzidziJestem po wizycie. Dziecko ma 11 mm, jest serduszko, popłakałam się na USG.
KasikP
Czop się robi dlatego tyle śluzu jest minie
Wciągnęłam makaron z białym serem mam jakaś fazę na biały ser =)
Ktoś tu chyba mega rośnie i zabiera matce nabiał
We wtorek poinformuje moją przełożoną o ciąży ciekawa jestem rekacji
Wciągnęłam makaron z białym serem mam jakaś fazę na biały ser =)
Ktoś tu chyba mega rośnie i zabiera matce nabiał
We wtorek poinformuje moją przełożoną o ciąży ciekawa jestem rekacji
G
guest-1669445905
Gość
Dziś w nocy śniło mi się, że dostałam krwawienia i poronilam. Dziś boli mnie brzuch i co poczuje się bardziej wilgotna to spanikowana biegnę do toalety
Kasiaa123
Początkująca w BB
Dziewczyny, pani doktor powiedziala zeby zgłosić się na kontrolę za tydzień/dwa. Bo według niej ciaza jest młodsza niż wynika z miesiączki. Jest pęcherzyk w macicy. Ale przy becie okolo 20000 powinien juz byc zarodek moim zdaniem ? Mam sie czym denerwowac ? Pomocy!
PaulinaSol
nie, to jeszcze nie czas na nerwy. Ja robilam usg przy becie 15220 dokładnie i tez widziala tylko pecherzyk.Dziewczyny, pani doktor powiedziala zeby zgłosić się na kontrolę za tydzień/dwa. Bo według niej ciaza jest młodsza niż wynika z miesiączki. Jest pęcherzyk w macicy. Ale przy becie okolo 20000 powinien juz byc zarodek moim zdaniem ? Mam sie czym denerwowac ? Pomocy!
U innego lekarza na ciut lepszym sprzęcie 2 dni później byl zarodek i serduszko. Także spokojnie.
reklama
panna_panda
Początkująca w BB
Ja też planuję się szczepić, ale w całej Wwie dostępna jest tylko AZ.Hej dziewczyny,
Po rozmowach z kilkoma lekarzami i wczorajszej wizycie u mojego ginekologa prowadzącego ciąże zdecydowałam sie na szczepienie. Dostalam zalecenie zeby nie była to Astra Zeneca. Podjęłam taka decyzję, ponieważ boje sie ciężkiego przebiegu covid w ciazy, a niestety o kilku takich przypadkach slyszalam, nawet w moim mieście.
Chcialam sie tym z Wami podzielić
Ale i tak czytałam, że szczepić można się dopiero w drugim trymestrze, a tymczasem wczoraj widziałam, że można zapisać się na terminy tylko do końca maja, więc zobaczymy co będzie, jak uruchomią więcej terminów. Może i szczepionki mRNA się pojawią.
Podziel się: