Zobaczysz trochę większego brzdąca Wiem, że łatwo mówić, ale nie martw się, będzie dobrze.Ja sie zapisalam prywatnie na 6go maja. To bedzie 9t6d masakra jakaś.
Nie rozumiem czemu jedni na nfz maja usg co wizyte, a inni nie...
Jako, że siedze teraz na kwarantannie musze czekac do 6go z nadzieją ze jest wszystko dobrze. Nie mialam jeszcze zadnego usg i zaczyna mnie to stresowac.
reklama
Powinien być zarodek. Idź prywatnie na USG. Ja tak miałam, babka nie widziała zarodka a prywatnie dzień później nie dość że był zarodek to biło też serduszko. Szkoda nerwow lepiej zapłacić.Dziewczyny, pani doktor powiedziala zeby zgłosić się na kontrolę za tydzień/dwa. Bo według niej ciaza jest młodsza niż wynika z miesiączki. Jest pęcherzyk w macicy. Ale przy becie okolo 20000 powinien juz byc zarodek moim zdaniem ? Mam sie czym denerwowac ? Pomocy!
Ewelina:)
Fanka BB :)
Gratulacje[emoji4]Jestem po wizycie. Dziecko ma 11 mm, jest serduszko, popłakałam się na USG.
Wierze, że bedzie dobrze. Juz mam okropne sny, że dziecku serce nie bije a ja tak chodze sobie i nawet nie wiem.Zobaczysz trochę większego brzdąca Wiem, że łatwo mówić, ale nie martw się, będzie dobrze.
Dobrze że syn nie daje mi za dużo myśleć.
Mi raz śniło się krwawienie. Ale na szczęście się obudziłam.Wierze, że bedzie dobrze. Juz mam okropne sny, że dziecku serce nie bije a ja tak chodze sobie i nawet nie wiem.
Dobrze że syn nie daje mi za dużo myśleć.
Kasiaa123
Początkująca w BB
A i jeszcze Wam powiem, ze wogole mnie nie badała, ani ciśnienia ani wagi No nic. Tylko usg zrobila i powiedziała że ciaza młodsza i zeby zapisać się na kolejną wizytę. No jak dla mnie to jest bardzo dziwne, xhociaz to moja pierwsza ciąża.
wierzewmarzenia5
Dziewczyny a bierzecie duphaston profilaktycznie?
wierzewmarzenia5
I jak często macie wizyty w pierwszym trymestrze?
Aleksandra!
ja już miałam dwa razy takie sny, że krwawiłam i poroniłam... dzisiaj robiłam sobie kolejne badania i leukocyty oraz erytrocyty w moczu za wysokie :/ mam nadzieje, ze to tylko jakaś infekcja i nic poważnegoDziś w nocy śniło mi się, że dostałam krwawienia i poronilam. Dziś boli mnie brzuch i co poczuje się bardziej wilgotna to spanikowana biegnę do toalety
reklama
Ja nie biorę. Dostałam skierowanie na badania. 20.05 mam wrócić z wynikami. 02.06. będę miała USG prenatalne.Dziewczyny a bierzecie duphaston profilaktycznie?
Dziwna sprawa. Ze mną położna przeprowadziła wywiad, zmierzyła ciśnienie, określiła wagę.A i jeszcze Wam powiem, ze wogole mnie nie badała, ani ciśnienia ani wagi No nic. Tylko usg zrobila i powiedziała że ciaza młodsza i zeby zapisać się na kolejną wizytę. No jak dla mnie to jest bardzo dziwne, xhociaz to moja pierwsza ciąża.
Podziel się: