reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
My jak dobrze pójdzie to jutro wyjdziemy do domu:) ja od rana mam małego przy sobie, niestety przez antybiotyki nie za bardzo mogę karmić więc będziemy laktacje rozkręcać w domu:) zaliczyłam już dzisiaj 2 wielkie kupki małego, ulanie mleczka, i siku w trakcie przewijania więc mały cały do przebrania :) ale powoli zaczynam się wkręcać. Powodzenia wszystkim

Dziewczyny, miała któraś z Was badany fibrynogen przed porodem?

Moja lekarka mi dziś zleciła, mówiła żeby zrobić od razu po wizycie (chociaż gdzie nie czytam, to jest żeby być na czczo...) i właśnie dzwonili do mnie z przychodni, że mam podwyższony (norma niby do 350, ja mam 536) i zgłosić się do lekarza. Gdzie nie czytam na stronach, to jest, że w III trymestrze to normalne, ale już mi podskoczyło ciśnienie, bo jednak dzwonili, a wizytę mogę mieć dopiero w przyszły czwartek... 😥

Dziewczyny, miała któraś z Was badany fibrynogen przed porodem?

Moja lekarka mi dziś zleciła, mówiła żeby zrobić od razu po wizycie (chociaż gdzie nie czytam, to jest żeby być na czczo...) i właśnie dzwonili do mnie z przychodni, że mam podwyższony (norma niby do 350, ja mam 536) i zgłosić się do lekarza. Gdzie nie czytam na stronach, to jest, że w III trymestrze to normalne, ale już mi podskoczyło ciśnienie, bo jednak dzwonili, a wizytę mogę mieć dopiero w przyszły czwartek... 😥
Ja nie miałam badanego ale upewnij się że ta norma 350 tyczy się również normy w ciąży. Mnie tak nastraszyli z dedimerami..

Ja nie miałam badanego ale upewnij się że ta norma 350 tyczy się również normy w ciąży. Mnie tak nastraszyli z dedimerami..
To na pewno nie jest norma w ciąży, ale jednak przekroczona prawie o 200, wiec nie wiem... Pytanie czy dzwonił ktoś orientujący się w temacie czy tylko pani z recepcji, która widziała literkę H przy wyniku... Ale mimo wszystko trochę mnie zdenerwowała...

reklama
Do góry