reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2020

reklama
Madziolina powodzenia ;)

A ja myślę, że fajnie byłoby gdybyśmy już były na głównej stronie tam gdzie są wszystkie miesiące i byśmy mogly wtedy też dodać sobie wątek wizytowy. Fajnie byłoby i przejrzyście. Co o tym sądzicie?
Musimy się chyba przenieść , nie ? Czy jest szansa ,żeby admini przenieśli nasz wątek tam ?

Super, też bym chciała takie wieści a tu dupa, krwawienie mi się pojawiło...
Głowa do góry krwawienie nic jeszcze nie oznacza, ja z synem dostalam krwotoku w 9tc, szczęśliwie dotrwalismy do konca 39tc i 5 dnia, bez żadnego podtrzymywania bo u nas ciąży do 12tc sie nie uznaje o ile ktoś nie ma jakiejsc choroby.

Nie bardzo wiem o co chodzi z przenosinami watku ale jestem za Ostatni raz na forum bylam w 2012 wiec musze sie od nowa odnaleźć.

Nie mogę wstawić linka do tego ale jest ten wątek w Przyszłe Mamy i ktoś już otworzył Majowe Mamy 2020. Tam byśmy mogly dodawać różne wątki na inne tematy, np wizyty ze zdjęciami usg itp :)

Ostatnia edycja:
Nie mogę wstawić linka do tego ale jest ten wątek w Przyszłe Mamy i ktoś już otworzył Majowe Mamy 2020. Tam byśmy mogly dodawać różne wątki na inne tematy, np wizyty ze zdjęciami usg itp :)
Link do: Majóweczki 2020

Na forum ogólnie są wskazane miejsca dla przyszłych mam i ułożone miesiacąmi,żeby wszystko było przejrzyste. Tam możemy zrobić osobne wątki np listy majowych mam , naszych brzuszków itp. pewnie trzeba będzie się tam przenieść

reklama
Dziewczyny jeśli możecie to przenoście się na ten wątek. :)

Do góry