I jak?Ja już ponad godzinę pod kroplówką z oksytocyną. Jakieś skurcze się piszą więc działa na mnie. Narazie ból jest znośny
reklama
My jak dobrze pójdzie to jutro wyjdziemy do domu ja od rana mam małego przy sobie, niestety przez antybiotyki nie za bardzo mogę karmić więc będziemy laktacje rozkręcać w domu zaliczyłam już dzisiaj 2 wielkie kupki małego, ulanie mleczka, i siku w trakcie przewijania więc mały cały do przebrania ale powoli zaczynam się wkręcać. Powodzenia wszystkim
healthy.mindset
Aktywna w BB
Dziewczyny, urodzilam zdrowego chlopca dzisiaj w poludnie.38 tydzien. Czujemy sie dobrze. Niewyspani ale szczesliwi jeszcze raz gratulacje dla wszystkich mam na forum)))
ElaStyczna
Fanka BB :)
Gratulacje! Udalo sie SN? Jak duzy dzieciaczek?Dziewczyny, urodzilam zdrowego chlopca dzisiaj w poludnie.38 tydzien. Czujemy sie dobrze. Niewyspani ale szczesliwi jeszcze raz gratulacje dla wszystkich mam na forum)))
ibu
Aktywna w BB
Dziewczyny, miała któraś z Was badany fibrynogen przed porodem?
Moja lekarka mi dziś zleciła, mówiła żeby zrobić od razu po wizycie (chociaż gdzie nie czytam, to jest żeby być na czczo...) i właśnie dzwonili do mnie z przychodni, że mam podwyższony (norma niby do 350, ja mam 536) i zgłosić się do lekarza. Gdzie nie czytam na stronach, to jest, że w III trymestrze to normalne, ale już mi podskoczyło ciśnienie, bo jednak dzwonili, a wizytę mogę mieć dopiero w przyszły czwartek...
Moja lekarka mi dziś zleciła, mówiła żeby zrobić od razu po wizycie (chociaż gdzie nie czytam, to jest żeby być na czczo...) i właśnie dzwonili do mnie z przychodni, że mam podwyższony (norma niby do 350, ja mam 536) i zgłosić się do lekarza. Gdzie nie czytam na stronach, to jest, że w III trymestrze to normalne, ale już mi podskoczyło ciśnienie, bo jednak dzwonili, a wizytę mogę mieć dopiero w przyszły czwartek...
Ja nie miałam badanego ale upewnij się że ta norma 350 tyczy się również normy w ciąży. Mnie tak nastraszyli z dedimerami..Dziewczyny, miała któraś z Was badany fibrynogen przed porodem?
Już bliżej niż dalej! Trzymaj się!Ja dalej się męczę. 5cm rozwarcia, przebieg pęcherz
ibu
Aktywna w BB
To na pewno nie jest norma w ciąży, ale jednak przekroczona prawie o 200, wiec nie wiem... Pytanie czy dzwonił ktoś orientujący się w temacie czy tylko pani z recepcji, która widziała literkę H przy wyniku... Ale mimo wszystko trochę mnie zdenerwowała...Ja nie miałam badanego ale upewnij się że ta norma 350 tyczy się również normy w ciąży. Mnie tak nastraszyli z dedimerami..
reklama
Sylkaaa9
Początkująca w BB
Trzymam kciuki żeby szybko poszłoJa dalej się męczę. 5cm rozwarcia, przebieg pęcherz
Ja urodzialam wczoraj Iga 3501 i 55 cm. Poród ciężki ale już za sobą. Mała z partymi zaczeła mi wychodzić przy 6 cm rozwarcia