Trzymam kciuki I życzę spokojnego porodu!Wody mu odchodzą ale nie miałam żadnego skurczu na razie nie chce tam leżeć i czekać. No ale mam GBS dodatni więc pijemy kawę i się zbieramy
reklama
Madzialena8787
Fanka BB :)
Ja też mam równo 14 dni do terminu... I jak narazie cisza... czasem tylko brzuch się spina... Ale nie wiem czy to skurcze czy co innego bo zazwyczaj młody się wtedy wierci... jutro mam wizytę się okaże czy coś się tam dzieje już...O no właśnie ten ból bioder jest okropny,nie da się normalnie leżeć, co jakiś czas trzeba zmieniać stronę bo inaczej się nie wytrzyma!;( Ja mam 14 dni do terminu i innych objawów brak
Madzialena8787
Kurczę tak sobie teraz myślę jak ten czas szybko zleciał... A jak szybko będzie leciał jak już dzidzie będa z nami...
Martini4
Powodzenia!Wody mu odchodzą ale nie miałam żadnego skurczu na razie nie chce tam leżeć i czekać. No ale mam GBS dodatni więc pijemy kawę i się zbieramy
Martini4
Ja mam termin dziś i cisza... Nie odczuwam skurczy, nie wiem czy brzuch się napina, pozostaje czekaćJa też mam równo 14 dni do terminu... I jak narazie cisza... czasem tylko brzuch się spina... Ale nie wiem czy to skurcze czy co innego bo zazwyczaj młody się wtedy wierci... jutro mam wizytę się okaże czy coś się tam dzieje już...
Klaudyna91
Leżę na porodówce, rozwarcie raptem na dwa palce. Namawiaja na oxy i nie wiem co robić
zeberka363
jestem szalona :-D
Bierz! Szybciej pójdzieLeżę na porodówce, rozwarcie raptem na dwa palce. Namawiaja na oxy i nie wiem co robić
Też dostałam.
zeberka363
jestem szalona :-D
Jesteśmy na obserwacji. Mały nadal kiepsko pije. Wczoraj 60g spadku masy ciała, dziś 40g mniej. Dużo śpi,ale zaczął sie już sam wybudzać na karmienia.@zeberka363 daj znać co u Was!
Ma do nas przyjść doradca laktacyjny żeby sprawdzić jak wygląda to Jasiowe jedzenie. Badań na razie rzadnych nie zlecili. Wenflon z główki wyciągneli. Udało mi sie już dobe nie płakać Jestem dobrej myśli
reklama
Martini4
Idzie do przodu jeszcze chwila i wszystko będzie dobrzeJesteśmy na obserwacji. Mały nadal kiepsko pije. Wczoraj 60g spadku masy ciała, dziś 40g mniej. Dużo śpi,ale zaczął sie już sam wybudzać na karmienia.
Ma do nas przyjść doradca laktacyjny żeby sprawdzić jak wygląda to Jasiowe jedzenie. Badań na razie rzadnych nie zlecili. Wenflon z główki wyciągneli. Udało mi sie już dobe nie płakać Jestem dobrej myśli
A jak się czujesz?Leżę na porodówce, rozwarcie raptem na dwa palce. Namawiaja na oxy i nie wiem co robić