Gratulacje i nic tylko pozazdrościćJa czuję się bardzo dobrze, od razu wstałam na nogi i latałam , termin miałam na 4.12 więc równy tydzień przed
reklama
Klaudyna91
Fanka BB :)
Gratulacje!Hej ja także urodziłam 27.11 o 5.30 mała Alicja waży 3100g i 49cm to mój drugi poród a jakże ekspresowy
Jak ja zazdroszczę. Ja mam kilka dni do terminu i już nie mam chęci na nic. Brzuch Rawie ciągle twardy i boli, w nocy to już tragedia. Pachwiny, biodra bolą jak nie wiem. Już chce urodzić
Ce2793
Mój mi aż tak nie twardnieje. Owszem, jest bardziej twardy ale dziecko większe to ma mniej miejsca etc. Mnie dziś tylko co godzinę lub dwie budził ból pleców na dole. Chyba na tyle nisko mi zjechał, ze jest już niewygodnie. Dziewczyny już bliżej niż dalej damy radę.
Jaki powiew entuzjazmu fajnie dziewczyny, że jesteścieMój mi aż tak nie twardnieje. Owszem, jest bardziej twardy ale dziecko większe to ma mniej miejsca etc. Mnie dziś tylko co godzinę lub dwie budził ból pleców na dole. Chyba na tyle nisko mi zjechał, ze jest już niewygodnie. Dziewczyny już bliżej niż dalej damy radę.
zeberka363
jestem szalona :-D
Wczoraj z małym było już lepiej.Wiesz już coś ?
Dziś czekam na mój wynik z covid- musiałam zrobić ponownie- fujjjjj
Jak będzie ujemny to będę mogła być z małym,a musze z nim być bo cyce ruszyły pełną parą i chcą pęknąć
zeberka363
jestem szalona :-D
GratulacjeHej ja także urodziłam 27.11 o 5.30 mała Alicja waży 3100g i 49cm to mój drugi poród a jakże ekspresowy
ElaStyczna
Gratulacje!Hej ja także urodziłam 27.11 o 5.30 mała Alicja waży 3100g i 49cm to mój drugi poród a jakże ekspresowy
Ja tak samo i byłam pewna, że nie dotrwam więc na ten tydzień mąż już ma wyjazdy poplanowane, będzie stresik w razie czego sąsiad ma mnie zawieźćMoże nie mam termin na czwartek
Wszystko dobrze, powoli się szykujeszDziewczyny też Wam tak twardnieją brzuchy? Mi wczoraj prawie cały dzień się stawiał, a mały skakał i teraz nie wiem czy to normalne czy się zacząć martwić, że coś przeoczę a jemu się już tam krzywda zaczyna dziać..
reklama
Ce2793
Ja tylko mam takie głupie uczucie od kilku tygodni, którego nie mogę się pozbyć, że choćbym cały dzień sprzątała i układała to i tak czuję jakby nie było wszystko gotowe. Zawsze wymyślę co jest jeszcze do zrobienia. Szkoda bo sama sobie utrudnia. To ten syndrom wicia gniazda? Też tak macie?