reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

Cześć dziewczyny, mam takie pytanie czy wszystkie pomiary, które robią bobasowi na usg zgadzają Wam się z tygodniem ciąży czy macie jakieś np tygodniowe rozbieżności? Ps. Mam nadzieję, że dzieciaki się ułożą zgodnie z oczekiwaniami mam:) pozdrawiam i miłego dnia wszystkim życzę ;)

reklama
Cześć dziewczyny, mam takie pytanie czy wszystkie pomiary, które robią bobasowi na usg zgadzają Wam się z tygodniem ciąży czy macie jakieś np tygodniowe rozbieżności? Ps. Mam nadzieję, że dzieciaki się ułożą zgodnie z oczekiwaniami mam:) pozdrawiam i miłego dnia wszystkim życzę ;)
U mojego na połówkowych obwód brzuszka wyszedł prawie 3 tygodnie większy, reszta pomiarów większa o tydzień, moja doktor podejrzewała cukrzycę u mnie. Na szczęście krzywa wyszła książkowo, rośnie kluseczka😉

U nas wszystko sie zgadza oprocz glowki wieksza o tydzien i nozki dluzsza o 1,5 tyg. Mozliwe ze dlatego ze ja mam 170 cm a maz 190. A u Ciebie jak? :)

Dziewczyny miłego weekendu życzę!
Miałam dziś ciężka noc każde ułożenie było niewygodne krecilam się cała noc na łóżku a teraz boli mnie miednica aż utrudnia chodzenie😕
Ja ostatnio walcze z zasnieciem. Jak maly sie rozbryka to sie nie da :/ w nocy tez mnie budzi i tak sie wierce :( jeszcze 2 tygodnie pracy mi zostaly i bede mogla sobie mniej spac w nocy a wiecej w dzien 😁

reklama
Chyba U każdego jest różnica u mnie ok tygodnia najdłuższe są nóżki tu sięga różnica dwóch tygodni może dziecko będzie długie 🙂
A ile macie wzrostu? Bo u nas tez dluzsze. Chociaz czytalam ze dziecko rosnie roznie.. raz mu rosna nozki raz brzuszek potem glowka.. ze nie wszystko na raz ;) ale czy to prawda to nie wiem.

Do góry