Cześć dziewczyny, mam takie pytanie czy wszystkie pomiary, które robią bobasowi na usg zgadzają Wam się z tygodniem ciąży czy macie jakieś np tygodniowe rozbieżności? Ps. Mam nadzieję, że dzieciaki się ułożą zgodnie z oczekiwaniami mam pozdrawiam i miłego dnia wszystkim życzę
reklama
Margaret 39
Zaciekawiona BB
Cześć Wszystkim. Jestem po wizycie, na 100% Synuś, waży 1154 g, 28 tydzień. Poszczególne pomiary też się różnią, np tydzień do przodu albo do tyłu. Odwrócony główką do dołu i wszystko dobrze Pozdrowionka dla Was
U mojego na połówkowych obwód brzuszka wyszedł prawie 3 tygodnie większy, reszta pomiarów większa o tydzień, moja doktor podejrzewała cukrzycę u mnie. Na szczęście krzywa wyszła książkowo, rośnie kluseczkaCześć dziewczyny, mam takie pytanie czy wszystkie pomiary, które robią bobasowi na usg zgadzają Wam się z tygodniem ciąży czy macie jakieś np tygodniowe rozbieżności? Ps. Mam nadzieję, że dzieciaki się ułożą zgodnie z oczekiwaniami mam pozdrawiam i miłego dnia wszystkim życzę
ElaStyczna
Fanka BB :)
U nas wszystko sie zgadza oprocz glowki wieksza o tydzien i nozki dluzsza o 1,5 tyg. Mozliwe ze dlatego ze ja mam 170 cm a maz 190. A u Ciebie jak?Cześć dziewczyny, mam takie pytanie czy wszystkie pomiary, które robią bobasowi na usg zgadzają Wam się z tygodniem ciąży czy macie jakieś np tygodniowe rozbieżności? Ps. Mam nadzieję, że dzieciaki się ułożą zgodnie z oczekiwaniami mam pozdrawiam i miłego dnia wszystkim życzę
Główka większa o tydzień, a brzuszek i nóżki mniejsze o tydzień..U nas wszystko sie zgadza oprocz glowki wieksza o tydzien i nozki dluzsza o 1,5 tyg. Mozliwe ze dlatego ze ja mam 170 cm a maz 190. A u Ciebie jak?
ElaStyczna
To tez niewielka roznica.. gdzies czytalam ze lekarz zwraca uwage jak jest juz 4 tygodnie.Główka większa o tydzień, a brzuszek i nóżki mniejsze o tydzień..
Chyba U każdego jest różnica u mnie ok tygodnia najdłuższe są nóżki tu sięga różnica dwóch tygodni może dziecko będzie długieGłówka większa o tydzień, a brzuszek i nóżki mniejsze o tydzień..
ElaStyczna
Ja ostatnio walcze z zasnieciem. Jak maly sie rozbryka to sie nie da :/ w nocy tez mnie budzi i tak sie wierce jeszcze 2 tygodnie pracy mi zostaly i bede mogla sobie mniej spac w nocy a wiecej w dzienDziewczyny miłego weekendu życzę!
Miałam dziś ciężka noc każde ułożenie było niewygodne krecilam się cała noc na łóżku a teraz boli mnie miednica aż utrudnia chodzenie
reklama
ElaStyczna
A ile macie wzrostu? Bo u nas tez dluzsze. Chociaz czytalam ze dziecko rosnie roznie.. raz mu rosna nozki raz brzuszek potem glowka.. ze nie wszystko na raz ale czy to prawda to nie wiem.Chyba U każdego jest różnica u mnie ok tygodnia najdłuższe są nóżki tu sięga różnica dwóch tygodni może dziecko będzie długie