Patrycjaaa97
Fanka BB :)
Większość kobiet nieznosi facetów jak wypiją, ale mój to jakis ewenement takie to kochane
Jeszcze teraz spi w salonie i co go budzę, żeby szedl do sypialni to mowi "już już kochanie" i po sekundzie chrapie
No ja to miałam dziś taką nockę, że szok... Około 2 się obudziłam i słyszałam jak ktoś chrapie, jak coś stuka i myślę "no gdzie mój synek by tak chrapał", nasłuchuje i nagle jebs w drzwi. Wystraszyłam się, obudziłam mojego i mówię słyszałeś, a on że co, a ja mówię no ktoś walnął nam w drzwi. Wstaliśmy, patrzę do młodego - śpi, nagle jebs w drzwi i chrapanie z klatki... Mówię kurde, pewnie znowu jakiś bezdomny nam wszedł (już kiedyś była taka sytuacja), ale mówię do Marcina żeby nie otwierał, bo się boje. No i w sumie stałam, nie wiedziałam czy zadzwonić na policję czy co, w końcu słyszę a on się wierci, słyszę puka do drzwi do sąsiadów (patrzę, a to nawalony sąsiad). Nie wiem czy sąsiadki nie było czy po prostu go nie chciała wpuścić, ale chyba do 5 rano walił w drzwi... Teraz słyszę, że gdzieś po klatce buszuje, ale chyba poszedł wyżej bo tu go nie widać... Żałuję, że nie jestem na tyle odważna żeby wyjść i go troszkę zje**ć