reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Właśnie u nas w mieście jest kilka dziewczyn, które robią, ceny zaporowe 🙈 Ale umawiają od 27 tc, może odłożę do tego czasu trochę grosza 😂 Noworodkową robimy na pewno :)
A powiem szczerze ze w cenie nawet się nie orientowalam. Mi się marzy taka sesja domowa z mężem u nas w salonie na kanapie czy w sypialni tak rodzinnie w jakieś koszuli jego 😁🥰 ale wiem ze nie zawsze chcą w mieszkaniach bo oświetlenie słabe.

reklama
Cześć dziewczyny ja właśnie się obudziłam😊
@martini31 ja też często budzę się na brzuchu i to tylko dlatego że dziwnie kłuję nie masz się czym martwić podobno do końca 2 trymestru można spać jak nam wygodnie dopiero w 3 trzeba zwracać uwagę żeby to był lewy bok😉
@Akuku trzymam kciuki żeby wszystko już było dobrze i żeby okazało się że to jednak nic groźnego. Szybkiego powrotu do domu życzę 😊
Jeżeli chodzi o sesje to ja się jeszcze waham chociaż jak oglądam te zdjęcia na Facebooku to rzeczywiście jakoś coraz bardziej nabieram ochoty żeby zrobić 😉

A powiem szczerze ze w cenie nawet się nie orientowalam. Mi się marzy taka sesja domowa z mężem u nas w salonie na kanapie czy w sypialni tak rodzinnie w jakieś koszuli jego 😁🥰 ale wiem ze nie zawsze chcą w mieszkaniach bo oświetlenie słabe.

Mój brat z bratową mieli w domu, myślę że to kwestia dogadania :) Fajnie tak w sumie ❤️ Widziałam dużo zdjęć kobiet w ciąży, ale niektóre tak przerysowane i przerobione, że wyglądają jak namalowane 🙈 Ja jednak wolałabym jakis plener albo zacisze domowe, czasem też w hotelu robią :)

Polecam wam filmować chwile, lub jakieś rodzinne imprezy. U nas wujek znalazł po ok 16 latach kasetę w której były nagrania z komunii, moich 2 urodzin i jeszcze coś tam i taka mega pamiątka. A najlepiej przegrać na płytę i rzucić gdzieś w kąt żeby zobaczyć po kilku latach

Mnie jak się obudziłam na brzuchu to też trochę bolał, ale na szczęście już mam rogala, który mnie pilnuje [emoji1787]

Ale z tego co kojarzę to @martini31 ma najstarszą ciążę z nas, więc pewnie dzieciątko dało jej do wiwatu, że mu ciasno [emoji16]
I wybudziło.
@martini31 już pokazuje swoje rządzę w brzuchu [emoji1787][emoji873]
Hahaha czyzby wdało się w straszego brata 😱😁 tylko nie to 🙈😂

reklama
Do góry