reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

Właśnie u nas w mieście jest kilka dziewczyn, które robią, ceny zaporowe 🙈 Ale umawiają od 27 tc, może odłożę do tego czasu trochę grosza 😂 Noworodkową robimy na pewno :)
A powiem szczerze ze w cenie nawet się nie orientowalam. Mi się marzy taka sesja domowa z mężem u nas w salonie na kanapie czy w sypialni tak rodzinnie w jakieś koszuli jego 😁🥰 ale wiem ze nie zawsze chcą w mieszkaniach bo oświetlenie słabe.

reklama
Cześć dziewczyny ja właśnie się obudziłam😊
@martini31 ja też często budzę się na brzuchu i to tylko dlatego że dziwnie kłuję nie masz się czym martwić podobno do końca 2 trymestru można spać jak nam wygodnie dopiero w 3 trzeba zwracać uwagę żeby to był lewy bok😉
@Akuku trzymam kciuki żeby wszystko już było dobrze i żeby okazało się że to jednak nic groźnego. Szybkiego powrotu do domu życzę 😊
Jeżeli chodzi o sesje to ja się jeszcze waham chociaż jak oglądam te zdjęcia na Facebooku to rzeczywiście jakoś coraz bardziej nabieram ochoty żeby zrobić 😉

A powiem szczerze ze w cenie nawet się nie orientowalam. Mi się marzy taka sesja domowa z mężem u nas w salonie na kanapie czy w sypialni tak rodzinnie w jakieś koszuli jego 😁🥰 ale wiem ze nie zawsze chcą w mieszkaniach bo oświetlenie słabe.

Mój brat z bratową mieli w domu, myślę że to kwestia dogadania :) Fajnie tak w sumie ❤️ Widziałam dużo zdjęć kobiet w ciąży, ale niektóre tak przerysowane i przerobione, że wyglądają jak namalowane 🙈 Ja jednak wolałabym jakis plener albo zacisze domowe, czasem też w hotelu robią :)

Polecam wam filmować chwile, lub jakieś rodzinne imprezy. U nas wujek znalazł po ok 16 latach kasetę w której były nagrania z komunii, moich 2 urodzin i jeszcze coś tam i taka mega pamiątka. A najlepiej przegrać na płytę i rzucić gdzieś w kąt żeby zobaczyć po kilku latach

Mnie jak się obudziłam na brzuchu to też trochę bolał, ale na szczęście już mam rogala, który mnie pilnuje [emoji1787]

Ale z tego co kojarzę to @martini31 ma najstarszą ciążę z nas, więc pewnie dzieciątko dało jej do wiwatu, że mu ciasno [emoji16]
I wybudziło.
@martini31 już pokazuje swoje rządzę w brzuchu [emoji1787][emoji873]
Hahaha czyzby wdało się w straszego brata 😱😁 tylko nie to 🙈😂

reklama
Do góry