reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

Ja jutro zaczynam 17 tydzien, a apetytu dalej nie mam, zachcianki żadnej nie miałam... niby to mały problem, ale ja juz serio nie wiem co mam kupować jak jestem w markecie, bo na nic nie mam ochoty i nie wiem co gotowac i jak zaczęła się ciąża tak zaczęłam wyrzucać sporo jedzenia.. męczące to jest 😔 moglabym być karmiona przez jakas rurkę do żołądka, żeby tylko nie musieć jesc 😑

reklama
Trzymaj się tam kochana, mam nadzieję że wszystko będzie OK! ❤

Musi być.

Trzymaj sie. I mysle ze moze lepiej ze cie zostawili bo sie niepokoilas tym serduszkiem. Dobrze przebadają, w nocy bedziesz w razie co pod opieką...choc wiadomo w domu lepiej ale gdzie nie bezpieczniej jak nie w szpitalu 😂😅

Wiesz co Ja naprawde nie jestem z panikujacych.. 4 dzień serce wali jak szalone.. jednak dobrze że tu przyjechałam bo oni bez powodu nie zostawiają w szpitalu.. tymbardziej nie w sali do ciągłej obserwacji.
Jednak przenieśli mnie na normalną sale.. jest szansa że usnę:D

Oj przykro mi.. Nie dość że szpital to jeszcze zero spokoju

Już mnie przenieśli. Zobaczymy co dalej.

@Akuku
Wszystko będzie dobrze, my tu za Was trzymamy kciuki ✊✊

Dziękuję

Musi być.

Wiesz co Ja naprawde nie jestem z panikujacych.. 4 dzień serce wali jak szalone.. jednak dobrze że tu przyjechałam bo oni bez powodu nie zostawiają w szpitalu.. tymbardziej nie w sali do ciągłej obserwacji.
Jednak przenieśli mnie na normalną sale.. jest szansa że usnę:D

Już mnie przenieśli. Zobaczymy co dalej.

Dziękuję
No to teraz odpoczywaj ❤

My dziś z narzeczonym zrobiliśmy sobie dzień lenia! Prawie cały dzień w łóżku z filmem 😁 Przed chwila wróciliśmy z małego spaceru bo w końcu zrobiło się znośnie na dworze.. tak to duszno od rana
@Akuku Trzymam kciuki żeby wszystko bylo dobrze 👍🏻

reklama
Wiem że kaloryczne ale pieczone ziemniaczki z jak z ogniska w folii z maselkiem i do tego twarożek 😁 mniam ❤😍

Oooo i przypomniałąś mi o gziku który jadłam we Wrocławiu, ziemniaczki, twarożek, szczypiorek 😋 to teraz nie mam wyjścia tylko muszę sobie zrobić na dniach

Dziewczyny, jak Wasze humory? Mnie dziś tak wszystko wkurza, że szok 🙈 Mąż oczywiście najbardziej 😬 Macie huśtawki nastrojów i tym podobne?

Mnie mąż już przed ciążą denerwował a teraz zabiłabym go na każdym kroku, ostatnio potrafimy się kłócić i po pięć razy dziennie a w pracy muszę się hamować żeby nie odpyskować klientom bo coś mnie bardzo denerwują 🙈

Do góry