reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Wiem że kaloryczne ale pieczone ziemniaczki z jak z ogniska w folii z maselkiem i do tego twarożek 😁 mniam ❤️😍
Mam taki napad gorąca ze chyba wejdę pod zimny prysznic. A tylko wstawiłam ziemniaki i powiesiłam pranie. 😭

reklama
Ja robię tortillę z kurczakiem , sałata ogórkiem pomidorem cebula i suszony pomidor dla mnie , do tego lekki sos czosnkowy i pyszotka :) ja ogólnie uwielbiam robić przekąski ;) wczoraj kanapki z pasta jajeczna z TM, pomidorem i szczypiorkiem . Codziennie coś innego wymyślam ;)
Wla
Ja robię tortillę z kurczakiem , sałata ogórkiem pomidorem cebula i suszony pomidor dla mnie , do tego lekki sos czosnkowy i pyszotka :) ja ogólnie uwielbiam robić przekąski ;) wczoraj kanapki z pasta jajeczna z TM, pomidorem i szczypiorkiem . Codziennie coś innego wymyślam ;)
Wiem że kaloryczne ale pieczone ziemniaczki z jak z ogniska w folii z maselkiem i do tego twarożek 😁 mniam ❤️😍
Mam taki napad gorąca ze chyba wejdę pod zimny prysznic. A tylko wstawiłam ziemniaki i powiesiłam pranie. 😭
Uwielbiam te ziemniaczki;robię do obiadu często😊😊w każdej postaci lubię zuemniaki☺☺☺

Bedzie dobrze, trzymamy kciuki 🙂
Robiłam sobie zastrzyki w brzuch przeciwzakrzepowo po operacji kostki. Najtrudniej było mi się przełamać żeby sama siebie wbić igłę. A reszta poszła szybko 😁 znalazłam sobie 2 miejsca gdzie wstrzyknięcie płynu nie bolalo i robiłam na zmianę 🙂

Tak na pewno dam radę, choć to nie wiadomo jeszcze czy będę musiała.. narazie robią na wszelki wypadek

Córka nie śpi jeszcze więc będzie ciężko ☹

Yhm biedna.

Jednak zostawili mnie w szpitalu, jestem na sali pod ciągłą obserwacja :o
Cała noc pod maszyną mam być. W pokoju jest przejście do dyzurki wiec ciagle ktoś tu łazi.

Była lekarz z ginekologicznego.
Jakiś pomiar krwi wyszedl za wysoki co może świadczyć albo o infekcji albo jest podwyższony przez ciaze albo coś z sercem. Więc muszą mnie dokładniej przebadać. Teraz dostanę zastrzyk w brzuch i mam się nauczyć sama robic, przeciwzakrzepowo. W razie w.

Nie wiem jeszcze czy mnie zostawiać czy wyślą do domu bo prawdopodobnie resztę badań będę miała od poniedziałku.
Ja już 3 miesiąc biorę te zastrzyki 🙈 dasz radę nie jest źle, chociaż jak się czasem trafi w naczynko to może spory siniak wyskoczyć 🙄

Tak na pewno dam radę, choć to nie wiadomo jeszcze czy będę musiała.. narazie robią na wszelki wypadek

Yhm biedna.

Cała noc pod maszyną mam być. W pokoju jest przejście do dyzurki wiec ciagle ktoś tu łazi.

Trzymaj się tam kochana, mam nadzieję że wszystko będzie OK! ❤️

Yhm biedna.

Trzymaj sie. I mysle ze moze lepiej ze cie zostawili bo sie niepokoilas tym serduszkiem. Dobrze przebadają, w nocy bedziesz w razie co pod opieką...choc wiadomo w domu lepiej ale gdzie nie bezpieczniej jak nie w szpitalu 😂😅

Yhm biedna.

Oj przykro mi.. Nie dość że szpital to jeszcze zero spokoju

reklama
Do góry