reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

Wiem że kaloryczne ale pieczone ziemniaczki z jak z ogniska w folii z maselkiem i do tego twarożek 😁 mniam ❤️😍
Mam taki napad gorąca ze chyba wejdę pod zimny prysznic. A tylko wstawiłam ziemniaki i powiesiłam pranie. 😭

reklama
Ja robię tortillę z kurczakiem , sałata ogórkiem pomidorem cebula i suszony pomidor dla mnie , do tego lekki sos czosnkowy i pyszotka :) ja ogólnie uwielbiam robić przekąski ;) wczoraj kanapki z pasta jajeczna z TM, pomidorem i szczypiorkiem . Codziennie coś innego wymyślam ;)
Wla
Ja robię tortillę z kurczakiem , sałata ogórkiem pomidorem cebula i suszony pomidor dla mnie , do tego lekki sos czosnkowy i pyszotka :) ja ogólnie uwielbiam robić przekąski ;) wczoraj kanapki z pasta jajeczna z TM, pomidorem i szczypiorkiem . Codziennie coś innego wymyślam ;)
Wiem że kaloryczne ale pieczone ziemniaczki z jak z ogniska w folii z maselkiem i do tego twarożek 😁 mniam ❤️😍
Mam taki napad gorąca ze chyba wejdę pod zimny prysznic. A tylko wstawiłam ziemniaki i powiesiłam pranie. 😭
Uwielbiam te ziemniaczki;robię do obiadu często😊😊w każdej postaci lubię zuemniaki☺☺☺

Bedzie dobrze, trzymamy kciuki 🙂
Robiłam sobie zastrzyki w brzuch przeciwzakrzepowo po operacji kostki. Najtrudniej było mi się przełamać żeby sama siebie wbić igłę. A reszta poszła szybko 😁 znalazłam sobie 2 miejsca gdzie wstrzyknięcie płynu nie bolalo i robiłam na zmianę 🙂

Tak na pewno dam radę, choć to nie wiadomo jeszcze czy będę musiała.. narazie robią na wszelki wypadek

Córka nie śpi jeszcze więc będzie ciężko ☹

Yhm biedna.

Jednak zostawili mnie w szpitalu, jestem na sali pod ciągłą obserwacja :o
Cała noc pod maszyną mam być. W pokoju jest przejście do dyzurki wiec ciagle ktoś tu łazi.

Była lekarz z ginekologicznego.
Jakiś pomiar krwi wyszedl za wysoki co może świadczyć albo o infekcji albo jest podwyższony przez ciaze albo coś z sercem. Więc muszą mnie dokładniej przebadać. Teraz dostanę zastrzyk w brzuch i mam się nauczyć sama robic, przeciwzakrzepowo. W razie w.

Nie wiem jeszcze czy mnie zostawiać czy wyślą do domu bo prawdopodobnie resztę badań będę miała od poniedziałku.
Ja już 3 miesiąc biorę te zastrzyki 🙈 dasz radę nie jest źle, chociaż jak się czasem trafi w naczynko to może spory siniak wyskoczyć 🙄

Tak na pewno dam radę, choć to nie wiadomo jeszcze czy będę musiała.. narazie robią na wszelki wypadek

Yhm biedna.

Cała noc pod maszyną mam być. W pokoju jest przejście do dyzurki wiec ciagle ktoś tu łazi.

Trzymaj się tam kochana, mam nadzieję że wszystko będzie OK! ❤️

Yhm biedna.

Trzymaj sie. I mysle ze moze lepiej ze cie zostawili bo sie niepokoilas tym serduszkiem. Dobrze przebadają, w nocy bedziesz w razie co pod opieką...choc wiadomo w domu lepiej ale gdzie nie bezpieczniej jak nie w szpitalu 😂😅

Yhm biedna.

Oj przykro mi.. Nie dość że szpital to jeszcze zero spokoju

reklama
Do góry