niemandin
Fanka BB :)
Ładniemam bardzo podobną sukieneczke z tym że przy rękawkach ma jeszcze po obu stronach symetercznie kilka kwiatuszków
ile masz wzrostu?
Aż 158 cm
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ładniemam bardzo podobną sukieneczke z tym że przy rękawkach ma jeszcze po obu stronach symetercznie kilka kwiatuszków
ile masz wzrostu?
Gratulacje zdrowego bobaska. Ja też już jestem po usg prenatalnym i teście papa. Długo czekasz na wynik ja miałam po 2 dniach. Ale każda przychodnia pewnie ma swoje terminy. Jeszcze raz gratulacje.Witam jestem już po usg prenatalnym wszystkie parametry w normie. Niestety nie powiedział płci ale od poniedziałku bejbik urósł prawie centymetr. Teraz czekam na wynki testu papa który ma być za 10 dni I tu trochę się obawiam.
Ja tez mam albo 24.12 albo 31.12 zobaczymy kiedy zdecydują o cesarce.W Polsce pewnie podobniemiędzy świętami a sylwestrem dużo osób bierze wolne [emoji41] Także trafiłyśmy na średni czas
ja mam nadzieję, że jednak dzidzi wyjdzie trochę wcześniej niż 31
![]()
Czytałam, że kobietom w ciąży należy się opieka położnej od 21tc. Wrzucam wycinek z informacją, punkt 4.A co sądzicie o położnych? Czytałam że u nich też można prowadzić ciąże. Czy trzeba mieć swoją położna?
O te spódnice wszystkie sa takie długie?Laseczki, na szybko zdjęcia :
spódniczka baaardzo elastyczna, na teraz trochę za szeroka w pasie, ale za miesiąc dwa będzie myślę w sam razU mnie naciągnięta pod cycki, bo jestem karłem, chyba ją skrócę z 10 cm
No i na pewno lepiej będzie wyglądać, jak ktoś ma fajny tyłek i biodra, z moim płaskodupiem no to ekhem, jak widać xD
Sukienka baaaardzo obszerna, czuję się trochę jak w worku, ale jak wyżej - za jakiś czas pięknie zamaskuje brzuchol![]()
ŚliczneWłaśnie sobie powyciagalam z szafki i oglądałam moje dotychczasowe zakupysą urocze i bardzo mi się fajnie na sercu robi jak na nie patrze
Kombinezon upolowałam przez przypadek, jak z ciekawości przeglądałam Vinted. Jest jak nowy, z przesyłką zapłaciłam 30zl, a ten sam w Smyku jest za 130zl. Poczułam się przez to mistrzem oszczędzaniai coś czuję że na to konto wydam na inne rzeczy znacznie więcej niż powinnam bo już sobie znalazłam usprawiedliwienie że przecież oszczędzam
![]()
Ja mam połówkowe 12 sierpnia [emoji16]
Ja w sumie nic jeszcze nie kupiłam, mąż kupił jeden zestaw małego batmanaWłaśnie sobie powyciagalam z szafki i oglądałam moje dotychczasowe zakupysą urocze i bardzo mi się fajnie na sercu robi jak na nie patrze
Kombinezon upolowałam przez przypadek, jak z ciekawości przeglądałam Vinted. Jest jak nowy, z przesyłką zapłaciłam 30zl, a ten sam w Smyku jest za 130zl. Poczułam się przez to mistrzem oszczędzaniai coś czuję że na to konto wydam na inne rzeczy znacznie więcej niż powinnam bo już sobie znalazłam usprawiedliwienie że przecież oszczędzam
![]()