L
reklama
bejbi002
Fanka BB :)
A wiesz może czy takiej położnej szukamy w swojej przychodni czy jak to jest?Czytałam, że kobietom w ciąży należy się opieka położnej od 21tc. Wrzucam wycinek z informacją, punkt 4.
Ja zamierzam siebie wybrać położna i z tego korzystać, tym bardziej że to pierwsze dziecko
LadyNegra
Chyba nie ma rejonizacji, ale nie dam sobie ręki uciąć. Ja będę do jednej chyba dzwoniła wkrótce i wypytam o wszystkoA wiesz może czy takiej położnej szukamy w swojej przychodni czy jak to jest?
Jaki śliczny, podasz linka gdzie mozna taki nabyc?Ja zakupilam juz spiworek. Taki tylko szary. Akurat bedzie na pierwsza zime a na kolejną planuje juz konkretnie zainwestowac w jakis fajny aczkolwiek te zimy teraz takie są jak np dzisiejsza pogoda u mnie
Gratuluje obrony
bejbi002
A ciekawe jaki jest zakres działań takiej położnej, bo taka przy porodzie to chyba jest dodatkowo płatna zawsze? Jestem zielona w tych tematachChyba nie ma rejonizacji, ale nie dam sobie ręki uciąć. Ja będę do jednej chyba dzwoniła wkrótce i wypytam o wszystko
Martusia1992
Dziewczyny znacie jakieś sklepu w galerii typu hm mama, c&a mama?
L
Lebkuchen_mum
Gość
Oj mi sie udalo na olx akurat ale wpisz gluck mickey spiworek i wyskoczą strony rozneJaki śliczny, podasz linka gdzie mozna taki nabyc?
Gratuluje obrony
silverwomen
Zaciekawiona BB
O jej dziewczyny wy już robicie wyprawki. A ja jeszcze nawet o tym nie myślałam. Wydawało mi się że jak zacznę koło 20 tygodnia to zdążę ale teraz już sama nie wiem. Macie może (mamy które mają już dzieci) jakąś listę koniecznych rzeczy. To moja pierwsza ciąża i jestem zielona.
Martusia1992
A
reklama
Martusia1992
Ja właśnie rozciagam spódnice z selfieroom
Załączniki