L
Lebkuchen_mum
Gość
Tyle co ja takze tez naleze do karzełkówAż 158 cm
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tyle co ja takze tez naleze do karzełkówAż 158 cm
Zgrabna jesteś, to ciuszki za duże [emoji6]U mnie ta spódnica jest ciasna ,ale na tej stronie chyba też zależy od partii materiału, moja się nie naciąga aż tak,a szkoda bo ja mam dupsko i biodra [emoji1787]Laseczki, na szybko zdjęcia :
spódniczka baaardzo elastyczna, na teraz trochę za szeroka w pasie, ale za miesiąc dwa będzie myślę w sam raz [emoji16] U mnie naciągnięta pod cycki, bo jestem karłem, chyba ją skrócę z 10 cm [emoji85] No i na pewno lepiej będzie wyglądać, jak ktoś ma fajny tyłek i biodra, z moim płaskodupiem no to ekhem, jak widać xD
Sukienka baaaardzo obszerna, czuję się trochę jak w worku, ale jak wyżej - za jakiś czas pięknie zamaskuje brzuchol [emoji16]
Też się czaje na ten śpiworek, nawet ostatnio rozmawiałam o nim z mamą to świetne że może wystarczyć na dwa czy trzy sezonyJa w sumie nic jeszcze nie kupiłam, mąż kupił jeden zestaw małego batmana
Ja na razie przeglądam zdecydowanie drogie rzeczy ale takie ładne, ze cześć i tak kupie
Jestem absolutnie zakochana w tym śpiworku i może jak jeszcze będzie kiedy przestane wzdychać to może kupie podobno ma wystarczyc na pare sezonów to mniej mnie to 300zl boliOficjalny sklep marki La Millou - dla dzieci i rodziców. - SKLEP
Oficjalny sklep La Millou oferuje oryginalne wzory i najwyższej jakości kocyki dla dzieci, pościele z wypełnieniem, poduszki, przytulanki, pieluszki buty, kapcie do przedszkola, torby do wózka, śpiworki do spania, śpiworki do wózka,www.lamillou.com
Co jest śmieszne bo j generalnie jestem cebula - kocham wyprzedaże, już teraz kupiłam dla siebie płaszcz na zimę bo za 50zl to lepiej niż za 300zl
Ale te niemowlęce rzeczy mnie rozczulają tak, ze niedługo popłynę
Fajny ten śpiworek, wygląda porządnie Ja też będę jeszcze szukała śpiworka, ale ten kombinezon mi pasuje na początek i jako awaryjny, jakby dzidzia zabrudziłaJa w sumie nic jeszcze nie kupiłam, mąż kupił jeden zestaw małego batmana
Ja na razie przeglądam zdecydowanie drogie rzeczy ale takie ładne, ze cześć i tak kupie
Jestem absolutnie zakochana w tym śpiworku i może jak jeszcze będzie kiedy przestane wzdychać to może kupie podobno ma wystarczyc na pare sezonów to mniej mnie to 300zl boliOficjalny sklep marki La Millou - dla dzieci i rodziców. - SKLEP
Oficjalny sklep La Millou oferuje oryginalne wzory i najwyższej jakości kocyki dla dzieci, pościele z wypełnieniem, poduszki, przytulanki, pieluszki buty, kapcie do przedszkola, torby do wózka, śpiworki do spania, śpiworki do wózka,www.lamillou.com
Co jest śmieszne bo j generalnie jestem cebula - kocham wyprzedaże, już teraz kupiłam dla siebie płaszcz na zimę bo za 50zl to lepiej niż za 300zl
Ale te niemowlęce rzeczy mnie rozczulają tak, ze niedługo popłynę
Ja chyba jestem na nie ale może któraś się jeszcze wypowieCzytałam, że kobietom w ciąży należy się opieka położnej od 21tc. Wrzucam wycinek z informacją, punkt 4.
Ja zamierzam siebie wybrać położna i z tego korzystać, tym bardziej że to pierwsze dziecko
18.12Ja chyba zdecyduje się się znowu na Redłowo. Chce mieć teraz cesarkę, mam więc nadzieję, że będzie lepiej. A Ty kiedy masz termin porodu?
A jeszcze takie pytanie. Dziś mam 12+2 i jutro ostatni dzień na jaki mam duphaston... Lekarka kazała już odstawić (biorę jeszcze luteine dowcipna) i tak się zastanawiam czy nie za szybko z tym duphastonem mam zejść? Też w 12 czy tam 13 tyg odstawiłyście? Było wszystko ok?
No ja właśnie na vinted się nie odnajduje, na olx tez nie... wiec będę pewnie szaleć na wyprzedażach. Teraz ogladam właśnie zimowe rzeczy bo są tańsze.Fajny ten śpiworek, wygląda porządnie Ja też będę jeszcze szukała śpiworka, ale ten kombinezon mi pasuje na początek i jako awaryjny, jakby dzidzia zabrudziła
Wypatrzyłam też fajne kombinezony pod takie śpiworki, np. z wełny merynosa, ale czekam na jesień bo liczę że wtedy pojawi się większy wybór
Ja zakupilam juz spiworek. Taki tylko szary. Akurat bedzie na pierwsza zime a na kolejną planuje juz konkretnie zainwestowac w jakis fajny aczkolwiek te zimy teraz takie są jak np dzisiejsza pogoda u mnieFajny ten śpiworek, wygląda porządnie Ja też będę jeszcze szukała śpiworka, ale ten kombinezon mi pasuje na początek i jako awaryjny, jakby dzidzia zabrudziła
Wypatrzyłam też fajne kombinezony pod takie śpiworki, np. z wełny merynosa, ale czekam na jesień bo liczę że wtedy pojawi się większy wybór