reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Laseczki, na szybko zdjęcia :
spódniczka baaardzo elastyczna, na teraz trochę za szeroka w pasie, ale za miesiąc dwa będzie myślę w sam raz 😁 U mnie naciągnięta pod cycki, bo jestem karłem, chyba ją skrócę z 10 cm 🙈 No i na pewno lepiej będzie wyglądać, jak ktoś ma fajny tyłek i biodra, z moim płaskodupiem no to ekhem, jak widać xD

Sukienka baaaardzo obszerna, czuję się trochę jak w worku, ale jak wyżej - za jakiś czas pięknie zamaskuje brzuchol 😁
Chyba się powtórzę ale super figura i cudowny ciążowy brzuszek 😍

reklama
Laseczki, na szybko zdjęcia :
spódniczka baaardzo elastyczna, na teraz trochę za szeroka w pasie, ale za miesiąc dwa będzie myślę w sam raz 😁 U mnie naciągnięta pod cycki, bo jestem karłem, chyba ją skrócę z 10 cm 🙈 No i na pewno lepiej będzie wyglądać, jak ktoś ma fajny tyłek i biodra, z moim płaskodupiem no to ekhem, jak widać xD

Sukienka baaaardzo obszerna, czuję się trochę jak w worku, ale jak wyżej - za jakiś czas pięknie zamaskuje brzuchol 😁
Ładnie 😍 mam bardzo podobną sukieneczke z tym że przy rękawkach ma jeszcze po obu stronach symetercznie kilka kwiatuszków 😊 ile masz wzrostu?

Czytam, czytam! :)

Ja mam wizytę dopiero 13 lipca (to będzie 18 + 1) i wtedy zapiszę się na połówkowe. Kupiłam wczoraj jakieś pierwsze ubranka. Widzę, że wybieracie już wózki, a ja się czuję w tym temacie tak kompletnie zielona! 😱

Czytam, czytam! :)

Ja mam wizytę dopiero 13 lipca (to będzie 18 + 1) i wtedy zapiszę się na połówkowe. Kupiłam wczoraj jakieś pierwsze ubranka. Widzę, że wybieracie już wózki, a ja się czuję w tym temacie tak kompletnie zielona! 😱
Tak ja juz zamawiam w poniedzialek wozeczek 😂

Ogolnie co do tego balios s lux podobno jest wersja nowsza i starsza. Ze ta nowsza z 2020 jest ulepszona bo w tamtej faktycznie bywal problem ze skrzypieniem spacerowki. Doplacam rownież do lepszej ramy takze mam nadzieje naprawde ze bedzie w porzadku bo ciezko bedzie wyslac na reklamacje z austrii chyba 😂 wolalabum tego nie robic....

To tak jak ja I na dodatek nisko umiejscowione 😕
A to nie, moje jest ok (nic przynajmniej nie mówił, że nisko- powiedział, że jest wszystko prawidłowo) tylko właśnie na przedniej ścianie. Tak sobie czytam, że niby 60%kobiet ma na przedniej a 35 na tylnej a te 5% to jakieś patologie...

reklama
Do góry