niemandin
Fanka BB :)
Ładnie mam bardzo podobną sukieneczke z tym że przy rękawkach ma jeszcze po obu stronach symetercznie kilka kwiatuszków ile masz wzrostu?
Aż 158 cm
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ładnie mam bardzo podobną sukieneczke z tym że przy rękawkach ma jeszcze po obu stronach symetercznie kilka kwiatuszków ile masz wzrostu?
Gratulacje zdrowego bobaska. Ja też już jestem po usg prenatalnym i teście papa. Długo czekasz na wynik ja miałam po 2 dniach. Ale każda przychodnia pewnie ma swoje terminy. Jeszcze raz gratulacje.Witam jestem już po usg prenatalnym wszystkie parametry w normie. Niestety nie powiedział płci ale od poniedziałku bejbik urósł prawie centymetr. Teraz czekam na wynki testu papa który ma być za 10 dni I tu trochę się obawiam.
Ja tez mam albo 24.12 albo 31.12 zobaczymy kiedy zdecydują o cesarce.W Polsce pewnie podobnie między świętami a sylwestrem dużo osób bierze wolne [emoji41] Także trafiłyśmy na średni czas ja mam nadzieję, że jednak dzidzi wyjdzie trochę wcześniej niż 31
Czytałam, że kobietom w ciąży należy się opieka położnej od 21tc. Wrzucam wycinek z informacją, punkt 4.A co sądzicie o położnych? Czytałam że u nich też można prowadzić ciąże. Czy trzeba mieć swoją położna?
O te spódnice wszystkie sa takie długie?Laseczki, na szybko zdjęcia :
spódniczka baaardzo elastyczna, na teraz trochę za szeroka w pasie, ale za miesiąc dwa będzie myślę w sam raz U mnie naciągnięta pod cycki, bo jestem karłem, chyba ją skrócę z 10 cm No i na pewno lepiej będzie wyglądać, jak ktoś ma fajny tyłek i biodra, z moim płaskodupiem no to ekhem, jak widać xD
Sukienka baaaardzo obszerna, czuję się trochę jak w worku, ale jak wyżej - za jakiś czas pięknie zamaskuje brzuchol
O te spódnice wszystkie sa takie długie?
ŚliczneWłaśnie sobie powyciagalam z szafki i oglądałam moje dotychczasowe zakupy są urocze i bardzo mi się fajnie na sercu robi jak na nie patrze
Kombinezon upolowałam przez przypadek, jak z ciekawości przeglądałam Vinted. Jest jak nowy, z przesyłką zapłaciłam 30zl, a ten sam w Smyku jest za 130zl. Poczułam się przez to mistrzem oszczędzania i coś czuję że na to konto wydam na inne rzeczy znacznie więcej niż powinnam bo już sobie znalazłam usprawiedliwienie że przecież oszczędzam
Ja mam połówkowe 12 sierpnia [emoji16]
Ja w sumie nic jeszcze nie kupiłam, mąż kupił jeden zestaw małego batmanaWłaśnie sobie powyciagalam z szafki i oglądałam moje dotychczasowe zakupy są urocze i bardzo mi się fajnie na sercu robi jak na nie patrze
Kombinezon upolowałam przez przypadek, jak z ciekawości przeglądałam Vinted. Jest jak nowy, z przesyłką zapłaciłam 30zl, a ten sam w Smyku jest za 130zl. Poczułam się przez to mistrzem oszczędzania i coś czuję że na to konto wydam na inne rzeczy znacznie więcej niż powinnam bo już sobie znalazłam usprawiedliwienie że przecież oszczędzam