reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

Ja wlasnie ochoty brak... Od kwietnia nic a nic... Co mnie nie dziwni bo ja byłam w ciąży z Córeczka to też ochoty nie miałam

U mnie to samo, nic a nic🤷‍♀️

U mnie odwrotnie 😂 Ale liczę wg prenatalnych :)

Dziewczyny, dzisiaj wstałam z brzuchem 🙈

Ależ masz piękną figurę 😍
Dzień dobry dziewczyny ❤️ my dziś spalismy u moich rodziców bo u nas remont i zapomnieliśmy ze mój partner ma taką alergie na koty że od 4 rano się dusił więc nie pospałam.... Na szczęście ogarnęliśmy sytuację. Co do burzy to u nas codziennie od paru dni z rana jest, a później słońce i piękna pogoda.

Umawiacie się już na prenatalne 2 trym? Ja będę miała 6.07 czyli wtedy będzie to początek 19tc,jestem ciekawa jak jest u Was? Czytałam dzis dużo o usg 3/4d i bardzo chciałabym je wykonać ale to w późniejszej ciąży.

U mnie wszystkie usg ( I zwykle I prenatalne) robi mój lekarz, więc to będzie zwykła wizyta bez specjalnego umawiania

reklama
Znam ten stan...też się zmartwiam, boję się cieszyć ciążą..by nie zapeszyć. Może odetchnę jutro po prenetatalnych (mam nadzieję). W domu ciężkie z dni z chłopem, pogoda od paru dni do bani a to jeszcze bardziej nie nastraja tylko dołuje. Och te hormony....wczoraj ryczałam na filmie, a to nie był żaden wyciskacz łez.
Ja właśnie pierwszą dużą ulgę poczułam po prenatalnych.
A teraz codziennie uspokaja mnie detektor, między wizytami miesiąc różnicy.

Ja robiłam bez pappy bo jeszcze nie mam wyników ale z samego wieku itd wyszlo mi jeszcze mniejsze ryzyko niż u lekarza :)

Tez mam włosy! 😮

Jezu to najgorsze jak sie sni były. :D ja sie boje ze powiem przez sen imię i mnie mąż zje :D troche zazdrosny dalej jest.. Bo bylam z nim 5 lat 😂 co ciekawe moj były tez bedzie w tym roku tatusiem :D

Ja mam prenatalne 21+3 :)
Haha ja też byłam z byłym 5 lat no i jest już Tatusiem 😊 co do imienia to się nie obawiam bo Mój M ma tak samo na imię jak były 😅

Ja musze dziś iść na zakupy.
Idziemy na jakas taka elegancka kolacje do restauracji drogiego hotelu z pracy męża.
No i wszystko spoko ale ja się czuje dziś bardzo nieatrakcyjna :D żeby nie powiedzieć, ze czuje się jak kupa.

Niestety nie mam tak ładnej figury jak większość z Was wiec co przymierze teraz to mi się wyć chce. Tluste mam dupsko i tyle, przez co jak delikatnie widać brzuszek to raczej wyglada jakbym się na kwarantannie objadala.

A te zakupy tez do dupy jak nie można przymierzyć w sklepach.

Wiem, głupi powód do narzekania ale dziś naprawdę czuje się brzydka i fuj.

Ja musze dziś iść na zakupy.
Idziemy na jakas taka elegancka kolacje do restauracji drogiego hotelu z pracy męża.
No i wszystko spoko ale ja się czuje dziś bardzo nieatrakcyjna :D żeby nie powiedzieć, ze czuje się jak kupa.

Niestety nie mam tak ładnej figury jak większość z Was wiec co przymierze teraz to mi się wyć chce. Tluste mam dupsko i tyle, przez co jak delikatnie widać brzuszek to raczej wyglada jakbym się na kwarantannie objadala.

A te zakupy tez do dupy jak nie można przymierzyć w sklepach.

Wiem, głupi powód do narzekania ale dziś naprawdę czuje się brzydka i fuj.
Witaj w klubie ja jestem gruba i nie przesadzam ważne 92kg tez we wszystkim wyglądam jak kupa i tak się czuje od samego początku...

Hej dziewczyny, nie mam siły was nadrabiać na razie właśnie wstałam, poszła do łazienki i ledwo wróciłam do łóżka. Mierzę ciśnienie a tam:

Załączniki

• received_652522272145165.jpeg
    received_652522272145165.jpeg
    75,1 KB · Wyświetleń: 65
  • received_2085634088247140.jpeg
    received_2085634088247140.jpeg
    82 KB · Wyświetleń: 61
Ale przeciez kleszcze to chyba od razu sie wczepiaja i nie chodza 🤔

Co do burz to ja tez uwielbiam 😊

@niemandin sliczny brzuszek ❤ Ja wczoraj jak kupowalam spodnie i poprosilam babeczke, zeby mi pomogla wybrac rozmiar, a ona tak no ale jeszcze Ci urosnie troche brzuch nie? A ja ze no tak jeszcze duzo, ale juz wygladam jakbym w 6 miesiacu byla 🙄
Nie wbija sie od razu. Szuka dobrego miejsca. Na piszczelu bylo mu troche za twardo. 😀😀😀

Witaj w klubie ja jestem gruba i nie przesadzam ważne 92kg tez we wszystkim wyglądam jak kupa i tak się czuje od samego początku...
Ja w sumie czułam się całkiem spoko ostatnio. A dziś jakoś... I jeszcze dziś akurat przydałoby się wyglądać i czuć ładnie i pewnie.

Mam jeszcze jedna sukienke w domu do zmierzenia a jak nie to serio czeka mnie wyprawa do galerii.

Ja w sumie nie wazę bardzo dużo ale za dużo jak na moje dobre samopoczucie. A myśl, ze będzie tylko gorzej nie pomaga 😂

reklama
Umawiacie się już na prenatalne 2 trym? Ja będę miała 6.07 czyli wtedy będzie to początek 19tc,jestem ciekawa jak jest u Was? Czytałam dzis dużo o usg 3/4d i bardzo chciałabym je wykonać ale to w późniejszej ciąży.
Umówiłam się jak wyszłam z prenatalnych na 28.07, wtedy będzie 21t0d. Do tego lekarza są mega kolejki dlatego już jestem zapisana. 3d też zrobię ale to chyba w 3 trymestrze 🤔

Do góry