moje też szalało po tym batoniku mi się zawsze chce siku. Przed wizytą u gin mogę pojść do toalety 10 minut wcześniej a i tak mam wrażenie że znowu mam pełny pęcherzJa tez umieralam z glodu. Zajadalam sie cukierkami. Pozniej przez ten cukier dziecko sie tak wiercilo ze go zmierzyc nie mogl ja ogolnie zawsze tak mam ze np moge pol dnia nie jesc i mi nie burczy w brzuchu ale jak jestem gdzies typu szkola wazny egzamin lekarz itp to potrafi mi burczec z glodu zaraz po wejsciu mimo ze jadlam np 10 minut temu. Teraz zjadlam specjalnie zanim weszlam do poczekalni i juz czuje ze mnie skręca z glodu... a burczenie na glos jest okropnie nieprzyjemne
reklama
Asia Kasia
Fanka BB :)
Ja przed prenetalnymi musiałam wyjść pochodzić zjeść słodkie i wrócić bo córka nie chciala w ogóle współpracowaćmoje też szalało po tym batoniku mi się zawsze chce siku. Przed wizytą u gin mogę pojść do toalety 10 minut wcześniej a i tak mam wrażenie że znowu mam pełny pęcherz
L
Lebkuchen_mum
Gość
To mi sie chce zaqsze dwójke serio od kad pamietam jak tylko mam miec wizyte u ginekologa i jestem juz na miejscu to mam straszne parcie nie wiem czy to od nerwow jakos czy jak...pewnie takmoje też szalało po tym batoniku mi się zawsze chce siku. Przed wizytą u gin mogę pojść do toalety 10 minut wcześniej a i tak mam wrażenie że znowu mam pełny pęcherz
z synkiem miałam to samo na pierwszych prenatalnych, lekarz go szturchał, czekał chyba z 10 min czy się odwróci i nic. później obrócił się dosłownie na sekundę i znowu wypiął na nas dupkę siedzieliśmy tam w sumie chyba z godzinę, nie miałam wtedy nic słodkiego do zjedzenia.Ja przed prenetalnymi musiałam wyjść pochodzić zjeść słodkie i wrócić bo córka nie chciala w ogóle współpracować
LadyNegra
Hej Dziewczyny, przez weekend zrobiłam sobie wolne od śledzenia forum, a od poniedziałku leżę z bólem głowy, mam chyba ponad 200 stron do nadrobienia, nie wiem czy podołam
Mam tylko nadzieję że w międzyczasie u Was same dobre wieści, postaram się nadrobić miłego popołudnia!
Mam tylko nadzieję że w międzyczasie u Was same dobre wieści, postaram się nadrobić miłego popołudnia!
niemandin
Rany, pojechałam na zakupy, wracam i 30 stron, aleście się rozgadały
Co do książek i kryminałów to czytałam tylko Stiega Larssona, jak ktoś nie czytał to polecam trylogię
Pokoik będziemy urządzać w przyszłym roku, bo musimy w tym celu zlikwidować garderobę (), a na razie młode będzie miało kącik u nas, ale mamy dużą sypialnię, więc się pomieścimy Natomiast co do koncepcji... Na pewno zero różu Ewentualnie jakiś przygaszony i w minimalnych ilościach Podobają mi się właśnie te leśne zwierzątka, widziałam takie akcesoria Albo odcienie beżu, granat, brąz coś w ten deseń
Kciuki za dzisiaj wizytujące!
Co do książek i kryminałów to czytałam tylko Stiega Larssona, jak ktoś nie czytał to polecam trylogię
Pokoik będziemy urządzać w przyszłym roku, bo musimy w tym celu zlikwidować garderobę (), a na razie młode będzie miało kącik u nas, ale mamy dużą sypialnię, więc się pomieścimy Natomiast co do koncepcji... Na pewno zero różu Ewentualnie jakiś przygaszony i w minimalnych ilościach Podobają mi się właśnie te leśne zwierzątka, widziałam takie akcesoria Albo odcienie beżu, granat, brąz coś w ten deseń
Kciuki za dzisiaj wizytujące!
możliwe mi się w sumie dwójki nigdy się nie chciało ale miałam parę razy sytuację że bałam się ze puszczę gazy. Oczywiście zaraz przed wizytą było wszystko ok i na nic się nie zapowiadało chyba to wszystko jest na tle nerwowym bo innego wytłumaczenia nie widzęTo mi sie chce zaqsze dwójke serio od kad pamietam jak tylko mam miec wizyte u ginekologa i jestem juz na miejscu to mam straszne parcie nie wiem czy to od nerwow jakos czy jak...pewnie tak
karpatka87
Ja Cobena polecam, ale wiadomo nie każdemu wszystko podchodzi. Ostatnio zabrałam się za Kinga, bo tyle osób polecało, ale zdecydowanie nie dla mnie. Męczyłam się strasznie
Dolvit
A która książkę Kinga czytasz? Ja go uwielbiam ❤ prawie wszystkie jego książki już przeczytałamJa Cobena polecam, ale wiadomo nie każdemu wszystko podchodzi. Ostatnio zabrałam się za Kinga, bo tyle osób polecało, ale zdecydowanie nie dla mnie. Męczyłam się strasznie
reklama
L
Lebkuchen_mum
Gość
Ja juz po. Zrobil usg tak jak mowilam nastepna wizyta tak jak miala byc czyli 26.06 dzidzia ma 8.5cm. Ssała kciuk i mocno kopała. Prawdopodobnie bedzie córcia jak pytalam o plec powiedzial ze na nastepnej wizycie za 2 tyg powie w 100% ale na dzien dzisiejszy nic miedzy nóżkami nie urosło a na bakterie w moczu antybiotyk.
Załączniki