reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

My od niedawna mieszkamy w nowym mieszkaniu i dopiero co urządzaliśmy pokoj córce 🙂, na początku przyszłego roku będziemy znowu zmieniać mieszkanie wiec w zależności od płci będziemy dostosowywać kolejny pokoik 😊

Załączniki

• 78B12285-27F8-4749-AF02-6481B689765C.jpeg
    78B12285-27F8-4749-AF02-6481B689765C.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 120
reklama
My narazie nie myslimy o pokoiku ponieważ na jesień zmieniamy mieszkanie ale na wynajmowane jakies 2 pokojowe i dzidzia bedzie z nami no a za rok na zime lub wiosne 2022 już na swoje mieszkanie pojdziemy to wtedy sie pomysli 😊😄

Mi tak szkoda tego mieszkania bo dużo pracy w nie włożyłam , ale myśleliśmy ze już nam wystarcza 4 pokoje hehe , a tu niespodzianka . Wiadomo syn 14 lat musi mieć swój oddzielny bez maluchów . Mąż się uparł i to sprzedamy a kupiliśmy jeszcze większe .... jak myśle o kolejnych wykończeniach i bieganiu po budowlanych to mi słabo

Tak, u mnie też krótko wszystko trwało może ciut dłużej niż 5 min bo miał problem żeby cokolwiek zobaczyć bo mam sporo tłuszczyku i blizne po cc, zdziwiłam sie bo myslalm ze zrobi mi dopochwowo skoro bobo było mało widoczne. Z reguły te pierwsze sa krótsze na drugich po kolei sprawdza się wszystkie narządy i przepływy w nich. U mnie nawet nie próbował sprawdzac płci w sumie się nie dziwie bo ciąża b. młoda 11+4 Prywatnie zapisał mnie w poprzedniej ciąży na 13+0 i powiedział wtedy płeć na 80%. W ogóle przyszedł spóźniony, czekałyśmy już w 4 pod gabinetem i widziałam że próbuje nadgonić, ja go pamiętam jako uśmiechniętego, spokojnego, cierpliwie odpowiadał na wszystkie pytania. Teraz był jakiś taki poważny ale dalej miły :) Którego byłaś na prenatalnych? ja miałam 10.06
Ja mialam 1.06 :)
No taki powazny ale mega sympatyczny :) my tez we 4 czekałyśmy ale mial o 13 przyjść i chyba o 13:05 byl juz takze spoko.

reklama
A tak z ciekawości macie jakieś wizje pokoiku czy na razie za wcześnie żeby o tym myśleć?

Ja większość będę robić sama z pomocą mojej bardzo utalentowanej siostry ^^ będzie górsko, zielono, z leśnymi zwierzątkami.
Jak o tym myślę to przeprowadziłabym się jutro żeby zacząć się urządzać :D A to dopiero na jesieni😆

Bo widziałam, ze wrzucałyście naklejki balonów ale zastanawiam się czy tylko ja jestem nienormalna, że mam już motyw przewodni😆
Mi się już marzy urządzanie ale jesteśmy właśnie na etapie kupna mieszkania i przeprowadzka najszybciej we wrześniu... wiec teraz nawet żadnych większych rzeczy dla malucha nie będę kupować bo bez sensu się z tym przenosić... muszę ze wszystkim czekać na jesień

Do góry