reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
A jakieś konkretne tytułu które wam zapadły w pamięci?😁Szybciej coś wybiorę. Ja ogólnie jak czytam tak jedna książkę za drugą to ciężko mi zapamiętać o czym dana książka była 😁dlatego dopisuje przeczytane książki do listy przeważnie. Czytam na czytniku bo lubię czytać wieczorem 😁
Z Chmielewskiej to akurat czytalam w tamtym tygodniu "Wszystko czerwone" i "Cale zdanie nieboszczyka", usmialam sie do lez!

A tak z ciekawości macie jakieś wizje pokoiku czy na razie za wcześnie żeby o tym myśleć?

Ja większość będę robić sama z pomocą mojej bardzo utalentowanej siostry ^^ będzie górsko, zielono, z leśnymi zwierzątkami.
Jak o tym myślę to przeprowadziłabym się jutro żeby zacząć się urządzać :D A to dopiero na jesieni😆

Bo widziałam, ze wrzucałyście naklejki balonów ale zastanawiam się czy tylko ja jestem nienormalna, że mam już motyw przewodni😆

Pacjentkę przeczytałam spoko, polecam też książki B.A.Paris za zamkniętymi drzwiami, dylemat bardzo fajne książki też wciągające :-)
@Nunu2020 ja uwielbiam książki Camilii Lackberg, przeczytałam wszystkie, cała seria o Fjallbace jest świetna. Ostatnio też wpadła mi w ręce 'Pacjentka', też wciąga :) Teraz jestem na etapie czytania Remigiusza Mroza i Chylki :) też polecam :)

A tak z ciekawości macie jakieś wizje pokoiku czy na razie za wcześnie żeby o tym myśleć?

Ja większość będę robić sama z pomocą mojej bardzo utalentowanej siostry ^^ będzie górsko, zielono, z leśnymi zwierzątkami.
Jak o tym myślę to przeprowadziłabym się jutro żeby zacząć się urządzać :D A to dopiero na jesieni😆

Bo widziałam, ze wrzucałyście naklejki balonów ale zastanawiam się czy tylko ja jestem nienormalna, że mam już motyw przewodni😆
Ja tez już mam zarys 😁😜 a my chcemy wcześniej zacząć remont pokoiku bo musimy zdjąć stare panele na suficie i ocieplić od razu w sypialni to samo nasz czeka wiec póki ciepło chciałabym już mieć grubszy remont z głowy wiec tapety kolory ścian itd już niedługo przed nami 🥰😁

My mamy dwa pokoiki do dyspozycji w zależności od płci :D jeden jest w kolorze szarym a drugi w śmietankowo-jasno różowym :D mebelkow jeszcze nie ma ale to pewnie na jesieni będziemy wszystko ogarniać :) no i myślałam nad naklejkami z motywem zwierzęcym jakimś :)

reklama

U nas ciężko na razie z jakąkolwiek wizja, bo jesteśmy na wynajmie, ale będę urządzać pokój dla starszaka, bo wiosna planujemy rozpocząć budowę :) zanim się przeprowadzimy myślę, że maluch będzie miał dwa latka :)

Do góry