reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Dziewczyny trochę w innym temacie ale gdzieś mi się tu mogły wcześniej fanki kryminałów. Ja chyba już nie czytałam z 3 miesiące bo przerzuciłam się na seriale na netflixie i ogólnie jakoś nie miałam cierpliwości do czytania. Wcześniej pochłaniałam jedna książkę za drugą jeśli tylko miałam na to czas. Ogólnie lubię erotyki i kryminały. Co możecie polecić? Chyba najlepiej coś z kryminałów i nie za bardzo drastyczne hehh bo i bez tego sny mam bardzo ciekawe, że potrafię obudzić się z płaczem 😂
@Nunu2020 ja uwielbiam książki Camilii Lackberg, przeczytałam wszystkie, cała seria o Fjallbace jest świetna. Ostatnio też wpadła mi w ręce 'Pacjentka', też wciąga :) Teraz jestem na etapie czytania Remigiusza Mroza i Chylki :) też polecam :)

reklama
@Nunu2020 ja uwielbiam książki Camilii Lackberg, przeczytałam wszystkie, cała seria o Fjallbace jest świetna. Ostatnio też wpadła mi w ręce 'Pacjentka', też wciąga :) Teraz jestem na etapie czytania Remigiusza Mroza i Chylki :) też polecam :)
Zaczęłam kiedyś czytać coś Camilli i jakoś nie mogłam się przekonać ale może warto spróbować jeszcze raz. Pacjentka zaliczona a Chyłka i Zordob choć może nie jest to jakiś super kryminał to już dawno zaliczone, chylke uwielbiam za jej charakterek 😁

Dziewczyny trochę w innym temacie ale gdzieś mi się tu mogły wcześniej fanki kryminałów. Ja chyba już nie czytałam z 3 miesiące bo przerzuciłam się na seriale na netflixie i ogólnie jakoś nie miałam cierpliwości do czytania. Wcześniej pochłaniałam jedna książkę za drugą jeśli tylko miałam na to czas. Ogólnie lubię erotyki i kryminały. Co możecie polecić? Chyba najlepiej coś z kryminałów i nie za bardzo drastyczne hehh bo i bez tego sny mam bardzo ciekawe, że potrafię obudzić się z płaczem 😂
Na mnie mega wrażenie zrobiła książka Mroza Iluzjonista.

Dzień dobry dziewczyny :)
Powodzenia na dzijeijszych wizytach :)
Ja z rana zaliczyłam długi spacer i dobrze, że sie wybrałam na niego bo prawie jak wróciłam do domku zaczęło strasznie padać.
@bejbi002 Gratuluję dobrego wyniku 😍 🥰 A dlaczego akurat Panorama a nie Nifty lub Sanco?
@Oliwia97🌼 kciuki zaciśnięte moja siostra też ma dziś egzamin na studiach dobrze będzie :)
@Martusia1992 mam nadzieję, że przepuklina się wchłonęła bądź dobrej myśli, ja też po swoich wynikach staram się myśleć pozytywnie i caly czas powtarzam sobie, że dziecko jest zdrowe.
@Asia Kasia udanej rocznicy bawcie się z mężem dobrze :)
@Angelika22 ja w 8 t.c byłam u mojej koleżanki, która jest fryzjerką odrost też już był mega widoczny bo ponad 2miesiące. Powiedziałam jej oczywiście, że w ciąży jestem, używała farby bez amoniaku. Mojego ginekologa też pytałam co z farbowaniem, stwierdził, że teraz farby są na tyle bezpieczne, że nie powinny zaszkodzić dziecku.
Tylko dlatego, że jako jedyny z dostępnych testów wykrywa wadę, przez którą straciłam ostatnią ciążę. Ta wada jest przypadkowa i podobno się nie powtarza w następnych ciążach ale dla mojego zdrowia psychicznego skoro miałam wybór zrobiłam ten, który mi to udowodnił ☺ w innym wypadku pewnie zdecydowalabym się na pozostale testy, ponieważ wykrywają więcej wad.

Hejka, ja dziś na 14 mam usg, ponieważ 3 tyg temu Pani stwierdziła przepuklinę pępkowa. Mówiła że to jest normalne i do 13 tyg powinna się wchłonąć.. dlatego jadę to sprawdzić. Jutro prenatalne w Bydgoszczy. Stres już jest. Nie mogę się doczekać dzisiejszej wizyty kiedy dowiem się że wszystko jest ok.
Trzymam kciuki za dzisiaj i jutrzejsze prenatalne [emoji4]

reklama

Mój ulubiony temat :) polecam Wojciecha chmielarza i Katarzynę puzyńską. Dobre kryminały pisze też Max Czornyj ale one są dość drastyczne. No i klasyka czyli stieg Larsson i Hakan Nesser

Do góry