Jsawww
Fanka BB :)
Ten jeden dzień jaki autor?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ten jeden dzień jaki autor?
Ja też dzisiaj dzwoniłam do alergologa i tez dostalam leki. Co prawda tylko doraźne bo powiedziała mi, że typowo na alergie nie może mi nic dać przed piątym msc ciąży. Ale mam nadzieje, że i tak przyniosą ulge. Bo inaczej zostanę już całkiem więźniem we własnym domuHej, ja dziś już nie wytrzymałam i zaliczyłam wizytę u alergologa , żyć się nie da z tak alergia na pyłki, na powietrzu wytrzymuje maksymalnie 3 minuty i umieram , katar, kichanie i łzawienie oczu.
Dostałam leki mam nadzieje ze pomogą...
Ja teraz wkrecilam sie w Chmielewska, lekkie, humorystyczne kriminaly, w sam raz zeby sie posmiac i zasnac spokojnieDziewczyny trochę w innym temacie ale gdzieś mi się tu mogły wcześniej fanki kryminałów. Ja chyba już nie czytałam z 3 miesiące bo przerzuciłam się na seriale na netflixie i ogólnie jakoś nie miałam cierpliwości do czytania. Wcześniej pochłaniałam jedna książkę za drugą jeśli tylko miałam na to czas. Ogólnie lubię erotyki i kryminały. Co możecie polecić? Chyba najlepiej coś z kryminałów i nie za bardzo drastyczne hehh bo i bez tego sny mam bardzo ciekawe, że potrafię obudzić się z płaczem
Sprawdzę autorów może coś wybiorę Max Czornyj czytałam jedna jego książkę Grzech i nie moje klimaty.Mój ulubiony temat polecam Wojciecha chmielarza i Katarzynę puzyńską. Dobre kryminały pisze też Max Czornyj ale one są dość drastyczne. No i klasyka czyli stieg Larsson i Hakan Nesser
Oj w pazdzierniku jak ujrzą brzuszek to zdasz z miejsca na 5Nie zdążyłam pracy poprawić
Z nerwow to ja sie usmiecham jak głupia zawsze pomysla sobie ze za pewna siebie haahha łączylismy sie przed chwolą na próbę na kamerke zeby sprawdzic czy dzialani na szczescie działa takze juz jedno z glowy ze napewno sie polaczymyNie stresuj się do dopiero Twoja druga oficjalna wypowiedź [emoji16] pierwsza matura ,teraz licencjat:-)
Ja już mam za sobą jeszcze magisterkę i podyplomówkę [emoji16] I ustny teoretyczny przed licencjatem, gdyż studiowałam kierunek praktyczny.
Przede wszystkim bądź sobą, mów swoimi słowami i dużo się uśmiechaj:-)
Trzymamy kciuki [emoji170][emoji173]
A co bierzesz doraźnie? Ja dostałam lek Aerius , podobno dość bezpieczny, ale tez będę brała okresowo, wezmę pare dni później przerwa itd , ale bez tego to z domu nie wyjdęJa też dzisiaj dzwoniłam do alergologa i tez dostalam leki. Co prawda tylko doraźne bo powiedziała mi, że typowo na alergie nie może mi nic dać przed piątym msc ciąży. Ale mam nadzieje, że i tak przyniosą ulge. Bo inaczej zostanę już całkiem więźniem we własnym domu
Ja dostałam steryd do nosa avamys, działa miejscowo i podobno zawiera taką substancję jaką obecnie moje hormony w ciąży wydzielają (tak mi tłumaczyła) wiec ma byc bezpieczny i jeszcze wziewnie w razie duszności bo niestety się zdarzyły na rozszerzenie oskrzeli ventolin.A co bierzesz doraźnie? Ja dostałam lek Aerius , podobno dość bezpieczny, ale tez będę brała okresowo, wezmę pare dni później przerwa itd , ale bez tego to z domu nie wyjdę