reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Załączniki

• 6FCEADBE-7122-43D1-BCE4-D8F1505EC08D.jpeg
    6FCEADBE-7122-43D1-BCE4-D8F1505EC08D.jpeg
    99,9 KB · Wyświetleń: 38
reklama
Hej, ja dziś już nie wytrzymałam i zaliczyłam wizytę u alergologa , żyć się nie da z tak alergia na pyłki, na powietrzu wytrzymuje maksymalnie 3 minuty i umieram , katar, kichanie i łzawienie oczu.
Dostałam leki mam nadzieje ze pomogą...🙏🙏🙏
Ja też dzisiaj dzwoniłam do alergologa i tez dostalam leki. Co prawda tylko doraźne bo powiedziała mi, że typowo na alergie nie może mi nic dać przed piątym msc ciąży. Ale mam nadzieje, że i tak przyniosą ulge. Bo inaczej zostanę już całkiem więźniem we własnym domu 😔

Dziewczyny trochę w innym temacie ale gdzieś mi się tu mogły wcześniej fanki kryminałów. Ja chyba już nie czytałam z 3 miesiące bo przerzuciłam się na seriale na netflixie i ogólnie jakoś nie miałam cierpliwości do czytania. Wcześniej pochłaniałam jedna książkę za drugą jeśli tylko miałam na to czas. Ogólnie lubię erotyki i kryminały. Co możecie polecić? Chyba najlepiej coś z kryminałów i nie za bardzo drastyczne hehh bo i bez tego sny mam bardzo ciekawe, że potrafię obudzić się z płaczem 😂
Ja teraz wkrecilam sie w Chmielewska, lekkie, humorystyczne kriminaly, w sam raz zeby sie posmiac i zasnac spokojnie:)

A jakieś konkretne tytułu które wam zapadły w pamięci?😁Szybciej coś wybiorę. Ja ogólnie jak czytam tak jedna książkę za drugą to ciężko mi zapamiętać o czym dana książka była 😁dlatego dopisuje przeczytane książki do listy przeważnie. Czytam na czytniku bo lubię czytać wieczorem 😁

Nie stresuj się do dopiero Twoja druga oficjalna wypowiedź [emoji16] pierwsza matura ,teraz licencjat:-)

Ja już mam za sobą jeszcze magisterkę i podyplomówkę [emoji16] I ustny teoretyczny przed licencjatem, gdyż studiowałam kierunek praktyczny.

Przede wszystkim bądź sobą, mów swoimi słowami i dużo się uśmiechaj:-)
Trzymamy kciuki [emoji170][emoji173]
Z nerwow to ja sie usmiecham jak głupia zawsze 🤣🤣🤣 pomysla sobie ze za pewna siebie haahha😂 łączylismy sie przed chwolą na próbę na kamerke zeby sprawdzic czy dzialani na szczescie działa takze juz jedno z glowy ze napewno sie polaczymy

Ja też dzisiaj dzwoniłam do alergologa i tez dostalam leki. Co prawda tylko doraźne bo powiedziała mi, że typowo na alergie nie może mi nic dać przed piątym msc ciąży. Ale mam nadzieje, że i tak przyniosą ulge. Bo inaczej zostanę już całkiem więźniem we własnym domu 😔
A co bierzesz doraźnie? Ja dostałam lek Aerius , podobno dość bezpieczny, ale tez będę brała okresowo, wezmę pare dni później przerwa itd , ale bez tego to z domu nie wyjdę

reklama
A co bierzesz doraźnie? Ja dostałam lek Aerius , podobno dość bezpieczny, ale tez będę brała okresowo, wezmę pare dni później przerwa itd , ale bez tego to z domu nie wyjdę
Ja dostałam steryd do nosa avamys, działa miejscowo i podobno zawiera taką substancję jaką obecnie moje hormony w ciąży wydzielają (tak mi tłumaczyła) wiec ma byc bezpieczny i jeszcze wziewnie w razie duszności bo niestety się zdarzyły na rozszerzenie oskrzeli ventolin.

Do góry