Aerius jak najbardziej bezpieczny, moj syn go dostawał już kilka razy przy przeziębieniu.A co bierzesz doraźnie? Ja dostałam lek Aerius , podobno dość bezpieczny, ale tez będę brała okresowo, wezmę pare dni później przerwa itd , ale bez tego to z domu nie wyjdę
reklama
Zielona123
Fanka BB :)
Z Chmielewskiej to akurat czytalam w tamtym tygodniu "Wszystko czerwone" i "Cale zdanie nieboszczyka", usmialam sie do lez!A jakieś konkretne tytułu które wam zapadły w pamięci?Szybciej coś wybiorę. Ja ogólnie jak czytam tak jedna książkę za drugą to ciężko mi zapamiętać o czym dana książka była dlatego dopisuje przeczytane książki do listy przeważnie. Czytam na czytniku bo lubię czytać wieczorem
Rumiankowa
Polecam Michelle Frances "TA DZIEWCZYNA", "TA DRUGA"
Paulina Świst "PROKURATOR"
Paulina Świst "PROKURATOR"
Rumiankowa
A tak z ciekawości macie jakieś wizje pokoiku czy na razie za wcześnie żeby o tym myśleć?
Ja większość będę robić sama z pomocą mojej bardzo utalentowanej siostry ^^ będzie górsko, zielono, z leśnymi zwierzątkami.
Jak o tym myślę to przeprowadziłabym się jutro żeby zacząć się urządzać A to dopiero na jesieni
Bo widziałam, ze wrzucałyście naklejki balonów ale zastanawiam się czy tylko ja jestem nienormalna, że mam już motyw przewodni
Ja większość będę robić sama z pomocą mojej bardzo utalentowanej siostry ^^ będzie górsko, zielono, z leśnymi zwierzątkami.
Jak o tym myślę to przeprowadziłabym się jutro żeby zacząć się urządzać A to dopiero na jesieni
Bo widziałam, ze wrzucałyście naklejki balonów ale zastanawiam się czy tylko ja jestem nienormalna, że mam już motyw przewodni
Blaankaa
Pacjentkę przeczytałam spoko, polecam też książki B.A.Paris za zamkniętymi drzwiami, dylemat bardzo fajne książki też wciągające :-)
@Nunu2020 ja uwielbiam książki Camilii Lackberg, przeczytałam wszystkie, cała seria o Fjallbace jest świetna. Ostatnio też wpadła mi w ręce 'Pacjentka', też wciąga Teraz jestem na etapie czytania Remigiusza Mroza i Chylki też polecam
B. A Paris też czytałamPacjentkę przeczytałam spoko, polecam też książki B.A.Paris za zamkniętymi drzwiami, dylemat bardzo fajne książki też wciągające :-)
Mam już kilka tytułów to coś wybiorę
martini6
Ja tez już mam zarys a my chcemy wcześniej zacząć remont pokoiku bo musimy zdjąć stare panele na suficie i ocieplić od razu w sypialni to samo nasz czeka wiec póki ciepło chciałabym już mieć grubszy remont z głowy wiec tapety kolory ścian itd już niedługo przed namiA tak z ciekawości macie jakieś wizje pokoiku czy na razie za wcześnie żeby o tym myśleć?
Dolvit
My mamy dwa pokoiki do dyspozycji w zależności od płci jeden jest w kolorze szarym a drugi w śmietankowo-jasno różowym mebelkow jeszcze nie ma ale to pewnie na jesieni będziemy wszystko ogarniać no i myślałam nad naklejkami z motywem zwierzęcym jakimśA tak z ciekawości macie jakieś wizje pokoiku czy na razie za wcześnie żeby o tym myśleć?
reklama
Mania93
U nas ciężko na razie z jakąkolwiek wizja, bo jesteśmy na wynajmie, ale będę urządzać pokój dla starszaka, bo wiosna planujemy rozpocząć budowę zanim się przeprowadzimy myślę, że maluch będzie miał dwa latkaA tak z ciekawości macie jakieś wizje pokoiku czy na razie za wcześnie żeby o tym myśleć?