Pewnie ze można! Po obrobce termicznej na 100% a jak z mleka pasteryzowanego to i można na surowoWidzę, ze piszecie o wakacjach. Ja calutki luty spędziłam na delegacji w Rosji zimno, pizgało, pracowalismy cale dnie. Moj ostatni wyjazd nasz jeden kolega trochę kaszlał to ludzie się go bali, ale to jeszcze był czas, ze wszyscy robiliśmy sobie żarty z koronawirusa. Jak wracaliśmy to na lotnisku w Moskwie nikt nie mial maseczki
Dziewczyny pytanie, takiego camemberta w panierce z patelni to mozna wszamać?
reklama
Karanga
Fanka BB :)
Witamy w grudniówkowym gronie trzecia Martini, mam nadzieję że się nie pogubimy to się stresu najadlaś z tym krwiakiem, współczuję. Oby już do końca bez atrakcji i na spokojnieCzęść, właśnie dołączyłam do forum
Jest to moja pierwsza ciąża (26lat), teraz 16 tydz. Termin z prenatalnych na 3 grudnia niestety w 13 tygodniu trafiłam do szpitala ze względu na krwawienie - okazało się że mam krwiaka. Teraz jestem na L4 bo ciągle plamię. Na całe szczęście z dzieckiem wszystko ok
Martini4
Witamy w grudniówkowym gronie trzecia Martini, mam nadzieję że się nie pogubimy to się stresu najadlaś z tym krwiakiem, współczuję. Oby już do końca bez atrakcji i na spokojnie
Dzięki za powitanie właśnie widziałam już jedną osobę z podobnym nickiem - jakoś damy radę gorzej mam teraz ja by Was poznać i zapamiętać co u której się dzieje
Niestety stresu, a stresu... Też mam nadzieję że już będzie spokojnie ale to chyba niemożliwe. Każdy skurcz, ukłucie i przeżywam czy wszystko ok. No i chciałabym by w końcu krwiak znikł bo te plamienia też doprowadzają do małych zawałów.
Mania93
Hej Dziewczyny po prześledzeniu postów, widzę, że już prawie wszystkie myślicie o wakacjach. My planujemy wypad nad morze oraz Mazury we wrześniu. Oboje z mężem uwielbiamy żeglować, mam nadzieję, że ciąża pozwoli mi się cieszyć tez tym urlopem, no i że bąbelek wyssie z mlekiem matki taka pasję czy któraś z Was szukała już kostiumów kąpielowych dla ciężarnych? H&M przejrzany, ale nic nie zachwyca
martini6
Witamy i dużo zdrówka dla wasCzęść, właśnie dołączyłam do forum
Jest to moja pierwsza ciąża (26lat), teraz 16 tydz. Termin z prenatalnych na 3 grudnia niestety w 13 tygodniu trafiłam do szpitala ze względu na krwawienie - okazało się że mam krwiaka. Teraz jestem na L4 bo ciągle plamię. Na całe szczęście z dzieckiem wszystko ok
martini6
Dzięki za powitanie właśnie widziałam już jedną osobę z podobnym nickiem - jakoś damy radę gorzej mam teraz ja by Was poznać i zapamiętać co u której się dzieje
Niestety stresu, a stresu... Też mam nadzieję że już będzie spokojnie ale to chyba niemożliwe. Każdy skurcz, ukłucie i przeżywam czy wszystko ok. No i chciałabym by w końcu krwiak znikł bo te plamienia też doprowadzają do małych zawałów.
Nie martw się u mnie wykryli tez krwiaka fakt faktem nie krwawiłam ale miałam bardzo dużego bo 4,5 cm gdy tylko dowiedziałam się o ciąży a dzidzia miałam tedy 0,6 mm a teraz już nie ma śladu po krwiaku ale leżałam całe dwa miesiące plackiem :/ a teraz już śmigam normlanie wiec na pewno u Ciebie tez się wchłonie i wszystko będzie dobrze
Martini4
Nie martw się u mnie wykryli tez krwiaka fakt faktem nie krwawiłam ale miałam bardzo dużego bo 4,5 cm gdy tylko dowiedziałam się o ciąży a dzidzia miałam tedy 0,6 mm a teraz już nie ma śladu po krwiaku ale leżałam całe dwa miesiące plackiem :/ a teraz już śmigam normlanie wiec na pewno u Ciebie tez się wchłonie i wszystko będzie dobrze
Super, że u Was wszystko dobrze się skończyło. Mam nadzieję że do rozwiązania będzie już "z górki"
Pozostaje mi tylko czekać i brać lekarstwa
N
nakuga
Gość
Ja widzę że jestem dziwolągiem w tym gronie .Jestem typowym domatorem.Duża ilość ludzi w kurortach mnie drażni jeszcze jak pomyśle o nudzących co chwilę dzieciach cały urlop zamiast odpoczywać dzieci pilnować brrr.Mieszkam w górach więc odpoczywam koło domu góry kocham i miłość znalazłam w górach z bloku na śląsku gdzie mieszkałam przeniosłam się w małopolskie krajobrazy.Naszczęście mąż cały tydzień jeździ po Europie i też woli w domu odpoczywać
Masz prawie tak samo jak ja, my staraliśmy się 3lata i tez już in vitro wchodziło w grę pod koniec tego roku. Co do Dominikany tez byłam w tym hotelu co Ty tylko 2lata temu w grudniu W zeszłym roku chcieliśmy zobaczyć jak w Punta cana więc wybraliśmy trs Turquesa hotel ale o ile hotel fajniejszy to morze jednak bardziej podobało nam się od strony Bayahibe
Kuzynka koleżanki z pracy urodziła dziecko ...... wirus zika. Dziewczyna pojechała na wycieczkę z pracy. NIe wiedziała nawet, że jest w ciązy. Wtedy też dowiedziałam się, że coś takiego istnieje.
reklama
Martini4
Ja widzę że jestem dziwolągiem w tym gronie .Jestem typowym domatorem.Duża ilość ludzi w kurortach mnie drażni jeszcze jak pomyśle o nudzących co chwilę dzieciach cały urlop zamiast odpoczywać dzieci pilnować brrr.Mieszkam w górach więc odpoczywam koło domu góry kocham i miłość znalazłam w górach z bloku na śląsku gdzie mieszkałam przeniosłam się w małopolskie krajobrazy.Naszczęście mąż cały tydzień jeździ po Europie i też woli w domu odpoczywać
Ja od czasu do czasu muszę gdzieś wyjechać, ale na szczęście z mężem jesteśmy raczej "introwertycznymi podróżnikami" :d w sensie nie lubimy przepełnionych kurortów etc. Stąd wybieramy najczęściej namioty poza sezonem lub małe kameralne hotele