reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

Leżę Córeczka obok mnie Mąż zaraz będzie... Mój lekarz się o wahaniu mojego ciśnienia aks stwierdziła że to nie jest nadciśnienie ponieważ takiego ciśnienia nie mam cały czas... Biorę już acard ☹
Spokojnie, acard nie jest lekiem na nadciśnienie , poza tym jednorazowe skoki ciśnienia mogą się zdążyć każdemu. Ja mam teraz 89/49 , tez mnie boli głowa ... ale wzięłam paracetamol i walne kawe.
a Ty pilnuj żeby się nawadniać i regularnie robić siku!!! To bardzo ważne żeby nie gromadzić wody w organizmie .

reklama
Sorry ale jestem w tym temacie zupelnie zielona tak jak moj nick wskazuje:p i mam glupie pytanie. Czy ja musze cos wogole w tej pue logowac etc? Mam umowe na czas nieokreslony, firma duza 500+, myslalam ze kadry sie tym wszystkim zajmuja a ja dostaje przelewik na konto jak zawsze:)

Nie, nie musisz. Dostaniesz kasę normalnie na konto od swojego pracodawcy 😉

Nie, nic nam nie mówił gin 😜my staraliśmy się 3,5 roku o dzidzie wiec dla nas to cud a ogólnie to już nawet nie były starania bo szykowaliśmy się na in vitro. Ale powiem szczerze nawet nic nie słyszałam o tym wirusie.
Masz prawie tak samo jak ja, my staraliśmy się 3lata i tez już in vitro wchodziło w grę pod koniec tego roku. Co do Dominikany tez byłam w tym hotelu co Ty tylko 2lata temu w grudniu 😄 😄 😄 W zeszłym roku chcieliśmy zobaczyć jak w Punta cana więc wybraliśmy trs Turquesa hotel ale o ile hotel fajniejszy to morze jednak bardziej podobało nam się od strony Bayahibe;)

W ogóle. Pamietacie czy nie nie wiem ale 😂 moja kuzynka ma -40% w sklepie dla dzieci i bedziemy wlasnie zamawiac wozek i dostawke. Wiem ze wczesnie ale zamawiaja z niemiec i idzie to kilka tygodni no a druga sprawa ze rodzice koncem lipca maja mnie odwiedzic i by mi to przywiezli...niestety jakbym chciala zeby przewoznik mi to zabral to sporo zaplace. Takze ja juz kompletuje wyprawke 😂 no ale zapakowane to bedzie czekalo. Jednak jak mysle ze zaplace 40% taniej plus fakt ze w polsce ogolnie jest taniej no to jednak sie zdecydujemy 😊 po za tym odkladamy na mieszkanie wiec takie ceny to naprawde okazja

A jaki wózek wybrałaś? Jestem bardzo ciekawa bo sama zaczęłam je teraz przeglądać i mam totalny mętlik w głowie...
Masz prawie tak samo jak ja, my staraliśmy się 3lata i tez już in vitro wchodziło w grę pod koniec tego roku.
U nas w wakacje miało być in vitro, a ciąża przytrafiła się w przerwie między 2 a 3 inseminacją ;) Cud!

A jaki wózek wybrałaś? Jestem bardzo ciekawa bo sama zaczęłam je teraz przeglądać i mam totalny mętlik w głowie...

U nas w wakacje miało być in vitro, a ciąża przytrafiła się w przerwie między 2 a 3 inseminacją ;) Cud!

O proszę rewelacja :) Cieszę się bardzo, że tak fajnie się u Ciebie ułożyło. U nas to też taki cud był :)

Leżę Córeczka obok mnie Mąż zaraz będzie... Mój lekarz się o wahaniu mojego ciśnienia aks stwierdziła że to nie jest nadciśnienie ponieważ takiego ciśnienia nie mam cały czas... Biorę już acard ☹️
Ja też nie miałam cały czas w 3 trymestrze i tylko jak się poddenerwowałam i przed wizytą w ośrodku zawsze wysokie a normalnie mam 90/60 leki brałam tylko jak skoczyło .W trakcie porodu tez dostalam leki

reklama
O proszę rewelacja :) Cieszę się bardzo, że tak fajnie się u Ciebie ułożyło. U nas to też taki cud był :)

Nie, nic nam nie mówił gin [emoji12]my staraliśmy się 3,5 roku o dzidzie wiec dla nas to cud a ogólnie to już nawet nie były starania bo szykowaliśmy się na in vitro. Ale powiem szczerze nawet nic nie słyszałam o tym wirusie.
To ja Was dziewczyny przebijam bo 5 lat starań, po tym czasie zapisalismy się do invicty i po badaniu nasienia od razu nam zaproponowali in vitro , mamy 2 synków [emoji7][emoji7]no i teraz naturalny cud [emoji173]

Widzę wakacje u Was w głowach [emoji6]dobrze że z M wybraliśmy się w podróż poślubna do Turcji , bo tak to tylko morze nasze i pod namioty [emoji1787][emoji1787][emoji1787] A Turcja była 11lat temu [emoji1787][emoji23][emoji23][emoji23]

Do góry