reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Leżę Córeczka obok mnie Mąż zaraz będzie... Mój lekarz się o wahaniu mojego ciśnienia aks stwierdziła że to nie jest nadciśnienie ponieważ takiego ciśnienia nie mam cały czas... Biorę już acard ☹
Spokojnie, acard nie jest lekiem na nadciśnienie , poza tym jednorazowe skoki ciśnienia mogą się zdążyć każdemu. Ja mam teraz 89/49 , tez mnie boli głowa ... ale wzięłam paracetamol i walne kawe.
a Ty pilnuj żeby się nawadniać i regularnie robić siku!!! To bardzo ważne żeby nie gromadzić wody w organizmie .

reklama
Sorry ale jestem w tym temacie zupelnie zielona tak jak moj nick wskazuje:p i mam glupie pytanie. Czy ja musze cos wogole w tej pue logowac etc? Mam umowe na czas nieokreslony, firma duza 500+, myslalam ze kadry sie tym wszystkim zajmuja a ja dostaje przelewik na konto jak zawsze:)

Nie, nie musisz. Dostaniesz kasę normalnie na konto od swojego pracodawcy 😉

Nie, nic nam nie mówił gin 😜my staraliśmy się 3,5 roku o dzidzie wiec dla nas to cud a ogólnie to już nawet nie były starania bo szykowaliśmy się na in vitro. Ale powiem szczerze nawet nic nie słyszałam o tym wirusie.
Masz prawie tak samo jak ja, my staraliśmy się 3lata i tez już in vitro wchodziło w grę pod koniec tego roku. Co do Dominikany tez byłam w tym hotelu co Ty tylko 2lata temu w grudniu 😄 😄 😄 W zeszłym roku chcieliśmy zobaczyć jak w Punta cana więc wybraliśmy trs Turquesa hotel ale o ile hotel fajniejszy to morze jednak bardziej podobało nam się od strony Bayahibe;)

W ogóle. Pamietacie czy nie nie wiem ale 😂 moja kuzynka ma -40% w sklepie dla dzieci i bedziemy wlasnie zamawiac wozek i dostawke. Wiem ze wczesnie ale zamawiaja z niemiec i idzie to kilka tygodni no a druga sprawa ze rodzice koncem lipca maja mnie odwiedzic i by mi to przywiezli...niestety jakbym chciala zeby przewoznik mi to zabral to sporo zaplace. Takze ja juz kompletuje wyprawke 😂 no ale zapakowane to bedzie czekalo. Jednak jak mysle ze zaplace 40% taniej plus fakt ze w polsce ogolnie jest taniej no to jednak sie zdecydujemy 😊 po za tym odkladamy na mieszkanie wiec takie ceny to naprawde okazja

A jaki wózek wybrałaś? Jestem bardzo ciekawa bo sama zaczęłam je teraz przeglądać i mam totalny mętlik w głowie...
Masz prawie tak samo jak ja, my staraliśmy się 3lata i tez już in vitro wchodziło w grę pod koniec tego roku.
U nas w wakacje miało być in vitro, a ciąża przytrafiła się w przerwie między 2 a 3 inseminacją ;) Cud!

A jaki wózek wybrałaś? Jestem bardzo ciekawa bo sama zaczęłam je teraz przeglądać i mam totalny mętlik w głowie...

U nas w wakacje miało być in vitro, a ciąża przytrafiła się w przerwie między 2 a 3 inseminacją ;) Cud!

O proszę rewelacja :) Cieszę się bardzo, że tak fajnie się u Ciebie ułożyło. U nas to też taki cud był :)

Leżę Córeczka obok mnie Mąż zaraz będzie... Mój lekarz się o wahaniu mojego ciśnienia aks stwierdziła że to nie jest nadciśnienie ponieważ takiego ciśnienia nie mam cały czas... Biorę już acard ☹️
Ja też nie miałam cały czas w 3 trymestrze i tylko jak się poddenerwowałam i przed wizytą w ośrodku zawsze wysokie a normalnie mam 90/60 leki brałam tylko jak skoczyło .W trakcie porodu tez dostalam leki

reklama
O proszę rewelacja :) Cieszę się bardzo, że tak fajnie się u Ciebie ułożyło. U nas to też taki cud był :)

Nie, nic nam nie mówił gin [emoji12]my staraliśmy się 3,5 roku o dzidzie wiec dla nas to cud a ogólnie to już nawet nie były starania bo szykowaliśmy się na in vitro. Ale powiem szczerze nawet nic nie słyszałam o tym wirusie.
To ja Was dziewczyny przebijam bo 5 lat starań, po tym czasie zapisalismy się do invicty i po badaniu nasienia od razu nam zaproponowali in vitro , mamy 2 synków [emoji7][emoji7]no i teraz naturalny cud [emoji173]

Widzę wakacje u Was w głowach [emoji6]dobrze że z M wybraliśmy się w podróż poślubna do Turcji , bo tak to tylko morze nasze i pod namioty [emoji1787][emoji1787][emoji1787] A Turcja była 11lat temu [emoji1787][emoji23][emoji23][emoji23]

Do góry