Witam dziewczyny, ja obecnie 14 tydz i druga ciąża. Termin 15 grudzien. Pozdrawiam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sliczne zdjęciaWitajcie jestem po wizycie dzidzia ladna ladnie rosnie
Mamy czekac jak zadzwonia badz nie do dwoch tygodni.
Dzidzius ma 64,8mm termin porodu wedlug dzidzi na 21 grudnia
Dziękuję że pytasz lekko ale spadło póki co leżę a Mąż zajmuje się Mała bo ja już bym nie dała radyAsia Kasia jak się czujesz? Spadło ciśnienie?
Cybex balios s luxA jaki wózek wybrałaś? Jestem bardzo ciekawa bo sama zaczęłam je teraz przeglądać i mam totalny mętlik w głowie...
U nas w wakacje miało być in vitro, a ciąża przytrafiła się w przerwie między 2 a 3 inseminacją Cud!
To korzystaj i odpoczywajDziękuję że pytasz lekko ale spadło póki co leżę a Mąż zajmuje się Mała bo ja już bym nie dała rady
Dużo wypoczywaj, stosuj się do zaleceń lekarza i powinno być wszystko dobrzeDzięki za powitanie właśnie widziałam już jedną osobę z podobnym nickiem - jakoś damy radę gorzej mam teraz ja by Was poznać i zapamiętać co u której się dzieje
Niestety stresu, a stresu... Też mam nadzieję że już będzie spokojnie ale to chyba niemożliwe. Każdy skurcz, ukłucie i przeżywam czy wszystko ok. No i chciałabym by w końcu krwiak znikł bo te plamienia też doprowadzają do małych zawałów.
Oj będę korzystać już nawet dalam zamówienie na kolacjęTo korzystaj i odpoczywaj
Ale coś bardziej skomplikowane żeby m się wykazałOj będę korzystać już nawet dalam zamówienie na kolację