reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Ja widzę że jestem dziwolągiem w tym gronie .Jestem typowym domatorem.Duża ilość ludzi w kurortach mnie drażni jeszcze jak pomyśle o nudzących co chwilę dzieciach cały urlop zamiast odpoczywać dzieci pilnować brrr.Mieszkam w górach więc odpoczywam koło domu góry kocham i miłość znalazłam w górach z bloku na śląsku gdzie mieszkałam przeniosłam się w małopolskie krajobrazy. Naszczęście mąż cały tydzień jeździ po Europie i też woli w domu odpoczywać
Ooooo, ślonsko dziołszka widzę :D Nie jesteś jedynym domatorem, ja w tłumie ludzi też nie czuję się najlepiej i od razu się wściekam. Dlatego my zazwyczaj wakacjujemy poza sezonem. A góry są cudowne!

Leżę Córeczka obok mnie Mąż zaraz będzie... Mój lekarz się o wahaniu mojego ciśnienia aks stwierdziła że to nie jest nadciśnienie ponieważ takiego ciśnienia nie mam cały czas... Biorę już acard [emoji3525]
Podejrzewam, że włączy Ci dopegyt. Jeżeli czymś się zdenerwowałas to takie cisnienie chwilowo może wystąpić. Ale jesli takie masz częściej i to jeszcze w spoczynku to już trzeba leki. Szczególnie to rozkurczowe powinno być poniżej 90 w ciąży...

Ja właśnie dlatego dostawałam leki w poprzednich ciążach bo mialam wysokie rozkurczowe.
Dzisiaj też mnie boli głowa i mam na granicy normy. Skurczowe ok, a rozkurczowe na granicy. Mam teraz 115/91 i puls 85 a siedzę w wyrze...

reklama
Do góry