reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

To ja Was dziewczyny przebijam bo 5 lat starań, po tym czasie zapisalismy się do invicty i po badaniu nasienia od razu nam zaproponowali in vitro , mamy 2 synków [emoji7][emoji7]no i teraz naturalny cud [emoji173]

Widzę wakacje u Was w głowach [emoji6]dobrze że z M wybraliśmy się w podróż poślubna do Turcji , bo tak to tylko morze nasze i pod namioty [emoji1787][emoji1787][emoji1787] A Turcja była 11lat temu [emoji1787][emoji23][emoji23][emoji23]

Synowie po in vitro? Jeśli można wiedzieć oczywiście 😁

reklama
Masz prawie tak samo jak ja, my staraliśmy się 3lata i tez już in vitro wchodziło w grę pod koniec tego roku. Co do Dominikany tez byłam w tym hotelu co Ty tylko 2lata temu w grudniu 😄 😄 😄 W zeszłym roku chcieliśmy zobaczyć jak w Punta cana więc wybraliśmy trs Turquesa hotel ale o ile hotel fajniejszy to morze jednak bardziej podobało nam się od strony Bayahibe;)
Ooo super, no Dominikana piękna ja się zakochałam 😍🦋🌴 właśnie dlatego wybraliśmy bayahibe bo czytaliśmy wcześniej ze jednak przy punta cana właśnie ocean i już plaże bardziej z wodorostami. Chodź tak jak wy z miła chęcią 2 raz bym tam poleciała 🙏🏼

A jaki wózek wybrałaś? Jestem bardzo ciekawa bo sama zaczęłam je teraz przeglądać i mam totalny mętlik w głowie...

U nas w wakacje miało być in vitro, a ciąża przytrafiła się w przerwie między 2 a 3 inseminacją ;) Cud!

Hehe no to ładnie ☺️😘 czyli koniec końców udało się naturalnie tak jak u nas ?

A jak to wygląda jak pracodawca zatrudnia ponad 20 osób. Wtedy dostaje wypłatę z firmy a oni się rozliczają z zusem czy też będę musiała czekać na przelew z zus?
Ja jestem na chorobowym już od kwietnia i jak do tej pory dostałam dwa przelewy z firmy ale u mnie jest ponad 20 pracowników... I z tego co wiem to pracodawca wyplaca pieniądze A potem się rozlicza z zusem

Ostatnia edycja:
Część, właśnie dołączyłam do forum :)

Jest to moja pierwsza ciąża (26lat), teraz 16 tydz. Termin z prenatalnych na 3 grudnia :) niestety w 13 tygodniu trafiłam do szpitala ze względu na krwawienie - okazało się że mam krwiaka. Teraz jestem na L4 bo ciągle plamię. Na całe szczęście z dzieckiem wszystko ok :)

Z obecnym partnerem znamy sie 5 lat juz bylam w ciazy z synem po slubie bedzie nam 3 lata syn ma skonczone 5lat ma innego ojca ale zna tylko obecnego. Corke mam juz z mezem i yeraz kolejne w drodze. I powiem szczerze noe mylismy nigdzie na dlozej ani sami ani z dziecmi.

Hehe no to ładnie ☺😘 czyli koniec końców udało się naturalnie tak jak u nas ?
Tak, zupełnie z zaskoczenia :) Trochę się obawiałam czy nie będzie jakichś trojaczków, bo cykl miałam stymulowany, a z powodu wirusa klinika odwołała nam wizytę z monitoringiem przed 3 iui, więc nawet nie wiedziałam ile tych pęcherzyków było i nie dostałam zastrzyku na pęknięcie. A mimo wszystko się udało :D

Część, właśnie dołączyłam do forum :)

Jest to moja pierwsza ciąża (26lat), teraz 16 tydz. Termin z prenatalnych na 3 grudnia :) niestety w 13 tygodniu trafiłam do szpitala ze względu na krwawienie - okazało się że mam krwiaka. Teraz jestem na L4 bo ciągle plamię. Na całe szczęście z dzieckiem wszystko ok :)

Witamy :*

reklama
Do góry