reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

😲Jak się układa łyżki 🤔

Uff to nie jestem sama z niesmarowaniem się. Pocieszylas mnie 😁
Dalej nie wiem bo dalej to robie źle 🤦‍♀️
Ale my mamy ta szufladę na sztućce u góry k czasem nie domyje albo cos 🙄😂
A ja dziś pierwszy raz od baaaardzo dawna obudziłam się nie z myślą „ będę rzygac”🤢 tylko.... „pojechalabym na wakacje”☀🏝🏖
Za nami tak chodzą wakacje... Mieliśmy w tym roku miec jeszcze jedne takie długie gdzies do Azji zanim dziecko... A tu bum, korona. Wiec powstał bąbello i teraz chyba tylko polskie morze w sierpniu 😁 ale juz mi się tak chce...
Dziewczyny pytanie. Miała którąś przy wcześniejszych dzieciaczkach albo planuje teraz zakup "misia szumisia"? Zastanawiam się czy są one faktycznie coś warte i czy sprawdzają się tak jak to je reklamuja?🤔
Mojej siostrze bardziej sie sprawdzila taka lampka co ma szum i swieci gwiazdkami na sufit. Tez sie tak załączała przy jego jakims odgłosie :)

reklama
Dalej nie wiem bo dalej to robie źle 🤦‍♀️
Ale my mamy ta szufladę na sztućce u góry k czasem nie domyje albo cos 🙄😂

Za nami tak chodzą wakacje... Mieliśmy w tym roku miec jeszcze jedne takie długie gdzies do Azji zanim dziecko... A tu bum, korona. Wiec powstał bąbello i teraz chyba tylko polskie morze w sierpniu 😁 ale juz mi się tak chce...

Mojej siostrze bardziej sie sprawdzila taka lampka co ma szum i swieci gwiazdkami na sufit. Tez sie tak załączała przy jego jakims odgłosie :)
U nas miał być Meksyk ..... będą Mazury lub polskie morze

U nas miał być Meksyk ..... będą Mazury lub polskie morze

Dziewczyny, my mieliśmy na wiosnę do USA w podróż poślubną lecieć, przez koronę wiadomo nie polecieliśmy, teraz bobo i podróż poślubna będzie na Mazurach albo w Bieszczadach 😅 Dla dziewczyn przed ślubem : nie odkładajcie podróży poślubnych!!! :D

Dzień dobry. Jak ja się Wam chciałam dzisiaj pochwalić że wczoraj nie wymiotowałam! Ale nie... Późnym wieczorem nadrobiłam za cały dzień :(
@Kkaarroollaa gratuluję udanej wizyty! Śliczna fotka, dobrze że z dzidzia wszystko okej :)
Za wizytujące dzisiaj trzymam kciukasy :)
A co do szumisia ja nie miałam przy żadnym z chłopców, przy starszym by się przydał ale wtedy o tym nie słyszałam i nie byłoby mnie stać, a młodszy zasypiał od urodzenia w sekundę i potrzebował absolutnej ciszy i żadnego dotykania ani głaskania :) taki zajebisty egzemplarz 😁 do dzisiaj zasypia w sekundę i bez problemów :) także przy najnowszym nabytku najpierw obczaimy jak funkcjonuje a potem ewentualnie się dokupi lub poprosi o szumisia :) w tych czasach to chwila moment i kupiony :)
Za to siostra mi odda narzędzie tortur - laktator elektroniczny. Przy starszym kazano mi się mordować tym w szpitalu (kropelki mleka utukaly w kanaliku spływowym laktatora i nawet się ich nie dało dziecku podać) , przy drugim raz odciagalam mleko bo musiałam wyjść gdzieś i mąż miał podać i nie dość że samo odciąganie bolało to potem cyc jeszcze z dwa dni bolał. Dramat jak dla mnie. Nie wiem jak niektóre dziewczyny jadą na laktatorze przez cały okres karmienia 😱 dla mnie to narzędzie tortur, ale trzeba mieć bo w nawale może się przydać a mały ssak może nie wyrobić z odciaganiem.
A siostra i koleżanka już czekają w przedbiegach na info o płci żeby mnie zasypac ubrankami haha. No ciekawa jestem czy będzie już widać w czwartek ;) starszy się ujawnił w 13tc a młodszy dopiero w 20tc. I chyba rezygnuje z testu Pappa. Chyba że w trakcie USG lekarz zaleci to zrobię. Ale tak chyba nie. Za duże mam czynniki zaburzające wyniki (wiek plus niedoczynność tarczycy) o nie chce się tym stresować .ale nadal się waham 🙈

reklama
Mi tez nie podał płci mówił że za wcześnie Mam pytanie czynu Was też w 12 tygtak dokładnie mierzył dziecko powiedział że jest ok To moja pierwsza ciąża więc jestem trochę zielona

Do góry