reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
My nie lecimy tylko ze względu na koronę , cały czas jeździmy po świecie , jak byłam w ciąży i później jak już córka się urodziła to tak samo . Uważam ze z dzieckiem tez można wszystko 😊

No my też się wstrzymaliśmy ze względu na to i mąż nie bardzo chce jechać za granicę właśnie przez koronę, bo się o nas martwi:) Ale nie wykluczamy nadrobienia zaległości z dzidziusiem, też wychodzę z założenia, że wszystko się da :D

U nas miał być Meksyk ..... będą Mazury lub polskie morze
Chyba kazdy przez ta korone zmienia plany
.. :/
Dziewczyny, my mieliśmy na wiosnę do USA w podróż poślubną lecieć, przez koronę wiadomo nie polecieliśmy, teraz bobo i podróż poślubna będzie na Mazurach albo w Bieszczadach 😅 Dla dziewczyn przed ślubem : nie odkładajcie podróży poślubnych!!! :D
My tez mielismy plany na wiosne usa 😂 i dupa.. :D
No my też się wstrzymaliśmy ze względu na to i mąż nie bardzo chce jechać za granicę właśnie przez koronę, bo się o nas martwi:) Ale nie wykluczamy nadrobienia zaległości z dzidziusiem, też wychodzę z założenia, że wszystko się da :D
Ja tez jestem takiego samego zdania :) na pewno będziemy jeździć z dzieckiem :)
Tylko troche będziemy musieli zmienic standard podróży 😁 bo latalismy z plecakami, wypożyczaliśmy motorek albo skuter i tak zwiedzalismy wyspy wszystko na wlasna rękę bez biur i wgl :D

Słuchajcie czy wy używacie lub w poprzednich ciążach używałyście kremów brązujących lub samoopalacza? Ja się przyznam ze przed ciąża korzystałam bo nienawidzę się opalać, a nogi blade jak papier .. a teraz sezon na sukienki i szorty się zaczyna i właśnie się waham czy to bezpieczne w ciąży 🤔

No nam tez plany wyjazdowe korona posypała. Dużo jeździmy po świecie wiec będziemy nadrabiać z młodym ;)
W tym roku tez na jesieni mam zamiar jeszcze gdzieś się za granice ruszyć. Może nie do Azji czy żadnej Ameryki bo na tak długie trasy to nie wiem jak w ciąży bym zniosła samolot ale Europa na pewno ;)

No nam tez plany wyjazdowe korona posypała. Dużo jeździmy po świecie wiec będziemy nadrabiać z młodym ;)
W tym roku tez na jesieni mam zamiar jeszcze gdzieś się za granice ruszyć. Może nie do Azji czy żadnej Ameryki bo na tak długie trasy to nie wiem jak w ciąży bym zniosła samolot ale Europa na pewno ;)
My tez chcemy mieć jakieś ostatnie wakacje we dwoje 😁 planujemy we wrześniu jakąś Grecję chociaż...

reklama
Do góry