Nocusia89:)
Fanka BB :)
Na zwykłych wizytach też podaje wymiary bobo bo na podstawie wielkości płodu sprawdzają który to tydzień ciążyPrenatalne mam w piątek a to była zwykła wizyta u mojego gin
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na zwykłych wizytach też podaje wymiary bobo bo na podstawie wielkości płodu sprawdzają który to tydzień ciążyPrenatalne mam w piątek a to była zwykła wizyta u mojego gin
Tak ja zamierzam kupić takie króliczka Nie mam jeszcze dzieci wiec zobaczymyDziewczyny pytanie. Miała którąś przy wcześniejszych dzieciaczkach albo planuje teraz zakup "misia szumisia"? Zastanawiam się czy są one faktycznie coś warte i czy sprawdzają się tak jak to je reklamuja?
My nie lecimy tylko ze względu na koronę , cały czas jeździmy po świecie , jak byłam w ciąży i później jak już córka się urodziła to tak samo . Uważam ze z dzieckiem tez można wszystko
Chyba kazdy przez ta korone zmienia planyU nas miał być Meksyk ..... będą Mazury lub polskie morze
My tez mielismy plany na wiosne usa i dupa..Dziewczyny, my mieliśmy na wiosnę do USA w podróż poślubną lecieć, przez koronę wiadomo nie polecieliśmy, teraz bobo i podróż poślubna będzie na Mazurach albo w Bieszczadach Dla dziewczyn przed ślubem : nie odkładajcie podróży poślubnych!!!
Ja tez jestem takiego samego zdania na pewno będziemy jeździć z dzieckiemNo my też się wstrzymaliśmy ze względu na to i mąż nie bardzo chce jechać za granicę właśnie przez koronę, bo się o nas martwi Ale nie wykluczamy nadrobienia zaległości z dzidziusiem, też wychodzę z założenia, że wszystko się da
No nam tez plany wyjazdowe korona posypała. Dużo jeździmy po świecie wiec będziemy nadrabiać z młodymNo my też się wstrzymaliśmy ze względu na to i mąż nie bardzo chce jechać za granicę właśnie przez koronę, bo się o nas martwi Ale nie wykluczamy nadrobienia zaległości z dzidziusiem, też wychodzę z założenia, że wszystko się da
My tez chcemy mieć jakieś ostatnie wakacje we dwoje planujemy we wrześniu jakąś Grecję chociaż...No nam tez plany wyjazdowe korona posypała. Dużo jeździmy po świecie wiec będziemy nadrabiać z młodym
W tym roku tez na jesieni mam zamiar jeszcze gdzieś się za granice ruszyć. Może nie do Azji czy żadnej Ameryki bo na tak długie trasy to nie wiem jak w ciąży bym zniosła samolot ale Europa na pewno