reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Ja odwiozłam właśnie córkę na egzamin zrobiłam zakupy i teraz porządki .Właśnie dostałam 3 długaśne sms z badań prenatalnych w związku z jutrzejszymi procedurami związanymi z koronawirusem.Między innymi żeby mieć swój długopis, żadnych osób towarzyszących itp
U nas też nadal nie można chodzić z osobą towarzyszącą na wizytę i bardzo tego żałuję bo mąż też chciałby zobaczyć nasza kruszynkę. Oprócz tego nie ma żadnych innych dodatkowych wymogów

reklama
Dziewczyny pytanie. Miała którąś przy wcześniejszych dzieciaczkach albo planuje teraz zakup "misia szumisia"? Zastanawiam się czy są one faktycznie coś warte i czy sprawdzają się tak jak to je reklamuja?🤔

Dziewczyny pytanie. Miała którąś przy wcześniejszych dzieciaczkach albo planuje teraz zakup "misia szumisia"? Zastanawiam się czy są one faktycznie coś warte i czy sprawdzają się tak jak to je reklamuja?🤔
Myśle ze to zależy od dziecka, moja córka akurat cały czas używa, ale przyzwyczailiśmy ja do tego od początku , jak ma smoka , szumisia i swój kocyk to sama zasypia od 3 miesiąca życia . Teraz już jest na tyle duża (20 miesięcy) ze jak chce spać to sama sobie włącza misia 🙂

O 8 lat starsza, to chyba tak nie bardzo 😂🙈

Serce nie sługa 🤷‍♀️😂

Zastanawiałam się nad zakupem, ale poczytałam i po pierwsze może na dziecko nie działać, a po drugie są jakieś darmowe aplikacje na telefon z tym szumem i szkoda kasy wydawać. My zrezygnowaliśmy z zakupu 😁

Serce nie sługa 🤷‍♀️😂

Zastanawiałam się nad zakupem, ale poczytałam i po pierwsze może na dziecko nie działać, a po drugie są jakieś darmowe aplikacje na telefon z tym szumem i szkoda kasy wydawać. My zrezygnowaliśmy z zakupu 😁
My mamy trzy szumisie ale czasem gdzieś wyjdziemy i zapomnimy to ratuje nas szum suszarki na YouTube 😉

reklama
Witajcie od wczoraj jestem w Polsce nad morzem krótkie tygodniowe wakacje ale jest fajnie choć chłodno odpoczywamy póki możemy .Jechałam autem 6 h pokonując 625 km.pozdrawiam i ja jak zwykle już spać nie mogę ...Zobacz załącznik 1134034

Pozytywnie zazdroszczę 😍 nie przepadam za morzem, szczególnie polskim, ale czuje potrzebę wakacji. Nawet dzisiaj mi się śniło, że gdzieś polecieliśmy i zgubili nasze walizki, także podświadomość działa

Do góry